Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, ha egy éjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy éjszakás partnerrel veszítettem el a szüzességem? 20L

Figyelt kérdés

Ő 28F, valószínűleg többet nem tudunk találkozni. Nagyon rendes volt, jól nézett ki, figyelt rám, ennek ellenére nagyon fájt.

Várnom kellett volna az “első barátomig” vagy ennyi idősen ez már oké?

2019. okt. 5. 15:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%
Édes istenem, ezek a válaszok..Én nem ítéllek el, mondom ezt úgy, hogy 22 évesen vesztettem el a barátommal. Gondolom frusztrált már, hogy körülötted senki nem volt már szűz. Nem vagy riherongy. Ha bánt, hogy végül így történt, hát így történt. Hidd el, akik itt ítélkeznek, ők is hoztak olyan döntéseket, amit ki se mernének írni gyk-ra.
2019. okt. 5. 19:28
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

21#

Az utolsó mondat naiv provokálás

2019. dec. 17. 01:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire gáz? Hát, mostmár mindegy, megtörtént. Jöhet a többi egyéjszakás nem? Majd rá kapsz az ízére, aztán le sem tudsz majd állni.
2020. ápr. 22. 18:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha én voltam az, akoor nem gáz, sőt!

Mindrn más esetben vércuki

2020. ápr. 22. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!