Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, ha egy éjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy éjszakás partnerrel veszítettem el a szüzességem? 20L

Figyelt kérdés

Ő 28F, valószínűleg többet nem tudunk találkozni. Nagyon rendes volt, jól nézett ki, figyelt rám, ennek ellenére nagyon fájt.

Várnom kellett volna az “első barátomig” vagy ennyi idősen ez már oké?

2019. okt. 5. 15:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Én sem tartom rossz dolognak, hogy nem vártál a végtelenségig. Az a fiú figyelt rád, jól bánt veled. És ez a lényeg. Az hogy fájt teljesen normális, hisz ez volt az első.

Remélem legközelebb is egy rendes fiút találsz, aki odafigyel rád. CSAK EZ A FONTOS!

Hogy odafigyeljetek egymásra szex közben.

2019. okt. 5. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért a külvilág mondjon ítéletet a saját életedről?

Nem magad miatt szexelsz?

Csak meg tudod mondani, hogy élvezted-e, megérte-e, és hogy mennyire boldogít ez téged.

2019. okt. 5. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon gáz. Szégyellhetnéd magad.
2019. okt. 5. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon gáz! Szégyellje magát az az összes pasi aki nem tudott ennél azért jobb ajánlatot tenni neked!
2019. okt. 5. 16:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fajt, akkor nem figyelt rád eléggé.

Legfeljebb mondott pár biztató szót közben hogy azt hidd, hogy törődik veled. Húsz évesen azért már lehetnél kevésbé naív és lehetne kicsivel több büszkeséged.

2019. okt. 5. 16:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor éjjeli őr volt?
2019. okt. 5. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Lol, nem hittem, hogy így le fognak cseszni a hozzászólók, engem aztán pont nem érdekel, ki kivel szexel, érthető az is, ha valakinek érzelmek nélkül nem megy, meg az is, ha rohadtul semmi kedve egy fél életen át várni a szőke herceget.
2019. okt. 5. 17:13
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Amennyire a CO2, annyira.
2019. okt. 5. 17:18
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Megesik.. sok lány van aki várja a legjobb kapcsolatot és halasztgatja a dolgot. Aztan csomószor ők kerülnek a legfurább szitukba húszas éveikben, amikor már nagyon lefeküdnének valakivel:)
2019. okt. 5. 17:51
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem gáz,a szüzesség nem annyira nagy dolog nem értem miért olyan fontos hogy tökéletes legyen. 20n
2019. okt. 5. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!