Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakma befolyásolja a szexet?
Adminisztratív munkakörben dolgozom, de nem szoktunk a pasimmal "titkárnőset" játszani.
Egyszer, egy barátnőmmel volt egy kis szerepjátékunk, akkor viszont éppen ő volt a titkárnő. :D
24/B/L
Igen, diák koromban egy régészeti ásatáson dolgoztam nyáron, hazamentem aztán elástam a barátnőm :)
Komolyra fordítva a szót, nem. Legalábbis kétlem, hogy a barátnőmnek jobb lenne attól ha informatikával kapcsolatos dolgokat üvöltöznék.
Aszfaltozóban dolgozom.
A lány le lett hengerelve. :D
Én szakápoló vagyok és phd hallgató, a párom orvos. Nem szoktunk sem doktorbácsisat, sem tanárosat játszani, sem nővérkéset, sőt latinul sem ordítozunk szex közben. Ez egy átlagos munkanap lenne...
28/N
Az első diplomámat kertészeti vonalon szereztem. Ezt a szexuális életem is tükrözte; egyik melegágyból a másik meleg ágyba...
Később a kórház gondnokaként bejárásom volt a nővérszállóra is. Ott volt olyan szeretőm, a ki s szobatársnőjét is bevonva a játékba, aktus közben a vérnyomásomat mérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!