Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igazi fenekelő létezik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi fenekelő létezik?

Figyelt kérdés
Nem ezekre a szexmániás kisfiúkra gondolok, akik elájulnak ha látnak egy meztelen nőt, hanem olyanra aki örömét leli egy kiadós fenekelésben. Szexmentes fenekelő nincs sehol és nem is tudok ilyen helyekről ahol léteznének ilyen szolgáltatások. Mit tanácsoltok? Smpixie fetlife ezek kamus oldalak fake emberekkel vagy aki igazi az is csak fuckboy. Én lennék az egyetlen akit tényleg vonz a fenekelés? ( nem 1-2 seggrepacsiról beszélek). 19L

#fenekelés #fenekelő
2019. okt. 4. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

#8 és kérdező én vállalom.

Swmmi szex !

2019. okt. 4. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Van ilyen férfi, például én is csak szexmentesen fenekelek.

46F

2019. okt. 5. 06:23
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyetek már ti is ilyen szánalmasok....
2019. okt. 5. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

Van igazi fenekelő pasi. De! Neki, s főképp neki kell tudnia, hogy mit bírsz ki? Ha egy felelőtlen pasas verne el, abba akár bele is rokkanhatsz. Most nem akarok a "fiatal vagy még" dumával fárasztani, de 19 évesen a BDSM kicsit korai. Amúgy mi a kedvenced?

Tenyeres, pálca, lovaglópálca, korbács, paskoló?

2019. okt. 6. 20:56
 15/17 anonim válasza:
55%
Az oldalon amit említettél pár hete küldtem üzenetet, de nem reagáltál rá. Akkor meg miről beszélünk?
2019. okt. 18. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
15. Engem meg zaklatott üzenetben.
2019. okt. 18. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Létezik, bár nem férfi, hanem hölgy. Civilben kézilabdaedző és tesitanárnő, mesterien bánik a pálcával. Piszkosul el szokott fenekelni, nem a kamus műdominák közé tartozik.
2020. jan. 4. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!