Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg csak olyan nő kell, aki csak análba hagyja?
Figyelt kérdés
Miért nem szeretitek a puncit? Annyira rossz érzés?2019. okt. 4. 05:57
12/23 anonim válasza:
Mit szívtál???
A drog rossz!!!
Értem???!
13/23 anonim válasza:
Nekem a női lábfejek tetszenek, a lábfétises dolgok, mégsem kellek így sem senkinek sem. (F)
16/23 anonim válasza:
Nem, én például soha nem csináltam nővel ilyet, és nem is vonz a dolog.
17/23 anonim válasza:
Kizárt dolog! Sosem análozok! Még kérésre sem! F.
18/23 anonim válasza:
Dehogy csak olyan nő kell.
Aki ilyet mond az nem gondolta át teljesen.
Punciba is nagyon jó
19/23 anonim válasza:
A mostani páromnak csak nyalni szoktam a popsiját. Nem is akarok többet én se. Az exemnek viszont rendszeresen volt igénye rá, hogy ott is meg legyen rakva. Nem okozott problémát az sem.
Szóval nem vágyom rá, nem is nagyon érdekel, de nem ijedek meg tőle :)
42F
20/23 anonim válasza:
Nem, imádjuk a puncit, de ha van még mellé kis extra...
Mint a hogy az eper is finom, de ha már van tejszínhab is, akkor inkább a tejszínhabos eper, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!