Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ártatlannak tűnő szokás vagy tevékenység ami izgató a férfiaknak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 18:07
2/10 anonim válasza:
Van itt pár selejt aki pl arra izgul ha egy lány rágja a kaját. Elég beteg
3/10 A kérdező kommentje:
Írj akkor légyszi példát :)
2019. szept. 19. 18:11
4/10 anonim válasza:
Van, de ez minden férfinek más és más - s persze az sem mindegy ki az aki azt az ártatlannak tűnő szokást csinálja éppen.
5/10 anonim válasza:
Konkrétan valakit akarsz felizgatni?
6/10 anonim válasza:
Igen. Nekem nagyon tetszik, ha pl házimunkát végez és lehajol, pl.
7/10 anonim válasza:
Csajként azt tapasztalom, hogy a pasiknak bejön ha rágcsálom az ajkaimat,vagy ha rövidnaciban keresztezem a lábaimat. Esetleg volt olyan hogy miután boxoltam, ki voltam fáradva, kapkodtam a levegőt, és ahogy a mellem emelkedett-süllyedt.
8/10 anonim válasza:
Nekem az, ha egy csaj bénázik, aztán a földet bámulva röhög saját magán (a már említett szájharapdálással kiegészítve). Ez tök aranyos. :)
9/10 anonim válasza:
Lábfej forgatása lassan előtte, cipőből/papucsból a lábfej ki-behúzása (lehetőleg mezítláb).
10/10 Gymnospermatophyta válasza:
7: És valóban. :) Magamtól nem tudtam volna mondani most hirtelen, de ezek valóban nem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!