Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha életem végéig szűz maradok lesz valamilyen káros hatással rám?
Unalmas vagy már . Minek hisztizel itt?
Nem lesz csajod soha. Ennyi. Felejtsd el.
És nyugodtan hidd el , hogy már most pszichiátria eset vagy, tehát már megbolondultál. Csak nincs beteg belátásod.
Fizikálisan semmi bajod nem lesz.
Mentálisan meg... ami most van, most boldognak érzed magad? Ne mond, hogy nem neked való valami amit sosem próbáltál (párkapcsolat).
Jótanács: ne szexre hajts mindenáron, lépésenként haladj, próbáld először a csókot. Senki sem született Casanovának, mindenkiben volt egy kis gátlás, félsz az első lépésekkor, amit vagy elnyomott alkohollal, vagy egyszerűen nem mutatta kifelé.
Ha téged, nem zavar, akkor hagyjad, vannak akik élnek ilyen életet.
Pl. özvegyek, akik páruk(korai) halála után nem házasodnak újra és nem élnek testi életet hűségből és elköteleződésből. Régen ez igen gyakori volt bizonyos társadalmakban. Ilyenkor önellátóvá kellet válniuk vagy a család segített nekik.
A papok és szerzetesek is tisztasági fogadalmat tesznek mind a mai napig, nyilván ennek a megszegése kizárást von maga után.
A szégyen érzet viszont tényleg nem annyira jó, ezen tudsz változtatni pozitív hozzáállással és vidámsággal. Beszélgetésekkel stb. Esetleg pszichológus is segíthet.
Nem lesz semmi bajod, hacsak a megbánás és szomorúság nem. Most azt mondod nem érdekel az egész, aztán egyszer csak rájössze, hogy gyereket akarsz és családot. De addigra talán késő lesz.
Én is kb így vagyok. Kicsit későn határoztam el magam, plusz nem vagyok egy társasági ember sajnos. Szóval rohadt nehéz ilyenkor már. Ráadásul a kalandok nem érdekelnek, manapság ha valakinél azzal kezdek, hogy családot akarok, kb két kilométerre kikerül... nem egyszerű. elgé szar helyzet, de azon kívül más bajom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!