Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan zajlott az első alkalom amikor elfenekelték?
Elmondtam a partneremnek, hogy szeretném kipróbálni először kézzel, aztán ha úgy kibírtam az általam megszabott és élvezetesnek képzelt csapást akkor kipróbálhatjuk az ostort, pálcát.
És élveztem. Főleg, hogy a bdsm ds részébe bugyoláltuk.
Az elmúlt két napban is erről szólt az életem. Úgy nagyjából elmondtam a páromnak, hogy már nagyon úgy érzem, hogy rám fér egy kis nevelés, kezdek a fejére nőni és ő olyan puhány papucs, hogy hagyja. Ez nálunk olyan provokáció ami felvezeti a "játékot".
Úgyhogy tegnap meg előtte ilyeneket játszottunk. Haza értem a munkából, és már az ajtóban várt a térdeplő, póráz és nyakörv meg a többi.
S most eléggé fáj a sejhajom.
Néha poénból kaptam séta közben a fenekemre egy-egy játékos ütést a páromtól.
Mindig is izgatott.
Aztán valahogy rávezettem, és mivel őt is izgatja a dolog, most már az ágyban, csupasz fenékre, jó nagyokat is szoktam kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!