Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatja a férfiakat, ha két nőt szenvedélyesen csókolózni látnak? (18L)
Jó hogy ismersz, (most ideírnám hogy) 'bro' (de biztos tömeg lenne szóval mindegy)
Hallottad már azt a mondatot hogy az okosan hülyéskednek, a hülyék meg okoskodnak... Persze nem akarok vitatkozni csak szeretem megvédeni magam...
Ugye tudod, hogyha elmondod mit tennél, de nem teszed, az azt jelenti, hogy egyrészt megjátszod magad (jelen esetben egy idegen ember miatt), másrészt le is leplezed a színjátékod, szóval kétszeresen vágod a fát magad alatt.
Hangzatos mondat, kár hogy kb. semmit nem jelent és semmit nem igazol. Kb. ugyanolyan mint bármelyik közmondás, ez nem egy nagy filozófiai eszmefuttatás végeredménye, ez egy semmi, amely mögé te buta teremtmény bátran mögé bújhatsz.
Na oke, tudod mit nyertél azt gondolsz rólam amit akarsz...
én mint "egyszerű, együgyű lény az emberiség szégyene" elhagyom a kommentrészleget
Akkor nyernék, ha képes lennék hatással lenni rád, és elérni valahogy, hogy észrevedd magad. De annyira el vagy telve önmagadtól, hogy erre semmi esélyem nincs.
Így nem nyertem. Nem is fogok.
Atyáég 57%-os most ez komoly? Tényleg ekkorra erénycsősz vagy,megmented a világot a fertőtől? És te ezt el is hiszed? Most mindenkinek megmondod ki miként éljen, micsoda romlott stb? Te fiatalon sosem csináltál hülyeséget? Amit esetleg ma már nem tennél? Te nem élvezted az életet? Ha nem, sajnálom. De ez a te hibád.
Külömben meg mi a rossz abban, ha valaki élvezi az életet? Mert te nem tudod akkor más se tegye? Jóslatokat mondasz itt az emberiségre de az emberiség eddig mindig túlélt. Sőt,az ókori róma micsoda fertő volt mégis működött. Nem haltunk ki, tovább fejlődtünk. Egy besavanyodott, nőt- puncit tán sosem látott pasi lehetsz, engedd el magad,hagyjál másokat saját belátásuk szerint élni. Nem vagy te a világ esze hidd el. Én sem, csak nem osztok itt mindenkit. És attól, hogy valaki szereti a szexet, az élvezetet, attól nem biztos, hogy felületes, üres stb. Inkább te vagy az mert előadod csak a belső számít pedig qrvra nem, az ember a külső és belső tulajdonságok együttese, mindkettő fontos.
Kérdező: két jó nőt látni egymással csókolózni igenis izgató. Egy szenvedélyes nő az gyönyörű, kettő meg őrjítő. Akinek nem... hát azt nem tudom hová soroljam. Azok szerintem még egy felizgult nőt sem láttak élőben nem, hogy kettőt.
49F
Erénycsősz? Talán ezt a szót sértésnek kéne vennem? Talán szégyellenem kéne, hogy akarok valami erényt és erkölcsöt a világba? Nem vagyok vallásos, mielőtt jól megkapom.
Ne haragudj, de ha más csinált hülyeséget, akkor nekem is szabad. Egyébként, semmi olyan hülyeséget nem csináltam, ami miatt sz**rul érezném magam. Talán egyet kivéve, de ha elmesélném, kiröhögnél, mert kb semmiség ahhoz képest ami ma normálisnak is számít már.
Mi élvezetes van a hibás döntésekben? Az én hibám, hogy képes vagyok úgy is jól érezni magam, hogy azt nem mások kárán teszem, hogy nem a jövőm kárán?
Élvezi az életet. Ezt az összes hülye felhozza, s őszintén én már nem is tudom, hogy ti komolyan gondoljátok-e hogy a b**zás és a végtelen pajzánkodás az élet. Máshogy nem megy? Gondolom erre majd jön a kérdés, hogy miért kéne máshogy élvezni. Mert én nem tudom? Tudom, elég nehéz elhinni, hogy képes vagyok olyan döntést meghozni, ami ellentmond a farkam kívánságának, hisz ez már majdnem nagyobb önuralmat kíván tőlem, mint holmi állattól. Ezek nem jóslatok, ez aktualitás. Ez már történik. Róma csúfosan megbukott. Előbb utóbb szinte mindig minden megbukott. Mindenhol jelen volt a fertő és mindenhol jelen is lesz. Talán pont a fertő miatt bukik meg minden. A fertő valahol természetes, a világ pedig ciklikus, semmit nem magyarázol. Plusz más volt az akkori szemlélet. Azért egy ókori kort a jelen társadalomhoz hasonlítani, nevetséges.
Nem vagyok besavanyodott, én ellenben feled férfi vagyok, mert nem a farkam irányít, hanem az eszem és nem teszem bele mindenki, ha kell ha nem, nem dugok meg minden p**ncit, csak mert lyuk és megyek le kutyába, csak hogy jusson nekem élvezet. Te az álló farkadnak sem tudsz nemet mondani és te akarod elmagyarázni nekem, hogy ki férfi?
Senki nem gondolta, hogy a világ esze volnék. Én sem osztok mindenkit, de tudod nem vagyok olyan, mint az ország nagy része, a magyar emberek nagy szelleme, miszerint egy fecske nem csinál nyarat, így hát várok a csodára. Ennyit rááldozok a dologra az életemből. Talán egy-két ember elgondolkozik egy kicsit, talán ennyit sikerül elérnem, de legalább valami.
Én is szeretem a szexet, szeretem az élvezetet is, de van egy sorrend tudod. Vannak dolgok, amiket nem adok fel szexért és élvezetért, és itt a különbség köztem és közted. Nálad, az élvezet az első. Egy állati ösztön. Nálam meg valami szellemiség. Valami amitől különbek vagyunk az állatoknál. Csupán ennyi. És ezt, nem adom fel élvezetért, te pedig gond nélkül.
Én nem adom elő, hogy a belő számít. Jóval nagyobb elvárásaim vannak külső terén, mint amit én feltudok mutatni, viszont küllemért nem fogok a belsőt feláldozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!