Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy olyan nővel is tudtok szenvedélyesen csókolózni, aki nem jön be nektek, vagy nem akartok tőle semmit?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 13:13
1/8 anonim válasza:
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, én személy szerint tudok.
2/8 anonim válasza:
aki külsőre nem jön be,azzal nem tudok semmit.
3/8 anonim válasza:
Kellő "kiéhezettség" és esetleg tudatmódosító vegyület hatására igen, tudok szenvedélyes lenni egy jó dugás reményében (ha az egyszeri hirtelen fellángolás nem meríti ki az "akarni tőle valamit", mert ezt ugye a kérdésedben kizárod) Mert ha úgy érted a kérdést, hogy nem vagyok szerelmés és ott helyben, hirtelen, berúgva sem akarom megdugni, akkor valószínű nem tudnék
4/8 anonim válasza:
Ha valaki nem jön be, és nem akarok tőle semmit akkor nem fogok vele csókolózni. Miért tenném?
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, de én átéltem... és már nem tudom mit gondoljak.
2014. szept. 5. 13:25
7/8 anonim válasza:
Ha le akarok vele feküdni, akkor tudok, hogyne tudnék. Kevés az a nő, akitől ne akarnék semmit.
8/8 anonim válasza:
Ha nem büdös a szája, nem csúnyák a fogai, nincs herpesze, akkor igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!