Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen 4 fiúval csókolózni és eggyel lefeküdni sok szerintetek?
17 éves vagyok.
14évesen 'jártam'először valakivel 2 hetes semmiség volt,vele csókolóztam,de megbántam az egészet
Aztán jött az első nagy szerelmem ami másfél évig tartott,pár hónapja lett vége, vele le is feküdtem.
Aztán egy buliban egyszer smároltam valakivel, nem is tudom hogy mehettem bele,azt is megbántam,most így visszatekintve.
Utána meg tetszett valaki,akivel párszor találkoztam, vele is csók volt és kapcsolat azért nem,mert kiment külföldre dolgozni így meg nem láttam értelmét az egésznek. Mostmár ezt is bánom,hogy akkor minek kellett a találka és a csók is...
Szerintetek ez így sok?
nem sok, és az ilyet felesleges megbánni, változtatni úgyse tudsz rajta, legalább gyakoroltad hogyha lesz újra pasid jobban menjen ;)
csókot csak akkor bánj meg, ha van párod és mégse neki adod, akkor bánhatod :)
köszi a válaszokat!
Akkor nem értem,miért van mégis bűntudatom miattuk...
Szerintem nem..éld az életet,most élvezd ki :D
18/L
Fhú, te nagyon unatkozhatsz... Változtathatsz rajta? Nem. Akkor nem mindegy, hogy sok, vagy kevés?
Leírom, hogy: hát, könnyűvérű vagy és olcsó, sok.. változott ettől valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!