Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet megismerni/találn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Solvi kérdése:

Hogyan lehet megismerni/találni sub hajlamú lányt, nőt?

Figyelt kérdés

Van rá netes oldal is?

Miből tudtátok meg hogy esetleg fogékony a témára?

2019. okt. 2. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
5ből 4 lány ilyen. Nem értem a problémádat.
2019. okt. 2. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1es tuloz. De tenyleg elofordul. Smpixie n probalkozhatsz de en azt javaslom h probalj erdeklodni a lanyoknal akikkel ismerkedsz. Persze ne az elso randin meg ne kozvetlenul de be lehet dobni a temat lazan poenosan vagy figyelj bizonyos jeleket..
2019. okt. 2. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
#2 tobb mint 20 lannyal voltam csak az elmult 1 evben. Szerintem ha 4-5 nem volt erősen szub, de egy kivétellel inkabb ok is csak felenkek/tapasztalatlanok voltak (vagy más kultúra, 2 lany pl kelet ázsia). Lehet ezt a tipust vonzom, de en mar lassan el se tudom kepzelni a szexet e nélkül a dinamika nelkul.
2019. okt. 2. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Sztem erre nincs külön oldal, de sok nő szub beállítottságú, szval sztem könnyű dolgod lesz,

L

2019. okt. 2. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van: leginkább tapasztalatból... nincs két egyforma sub, s nincs hozzájuk univerzális kézikönyv sem, mindegyik egyedi. Neked kell ráérezned.

Oldal: smpixie, sok sikert :)

2019. okt. 2. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Az a gáz, hogy ez a szerencsétlen hülye el is hiszi, hogy 5 lányból 4 ilyen...

Nem kell mindent készpénznek venni amit valaki ideír, szerintem ezek a kretének összesen nem láttak még 5 nőt sem együtt véve... xD

2019. okt. 2. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Ashrak
2019. okt. 2. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1-es és 3-as vagyok. Miért, szerinted mit jelent az, hogy szub? Nem csak az, hogy valakit a falhoz kötsz, kipeckeled a száját, és forró viasszal kínzod vagy megerőszakolod, stb. Ez mondjuk 10-ből egy lánynak jön be. De olyat ritkán tapasztalni, hogy egy kis fenekelés, kézlefogás, nyakszorítás ne jönne be egy lánynak.

2019. okt. 2. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 1es 3as 8as es anyamkinajbtudja hanyas: attol hogy egy csaj nem csak misszionariusban romantikusan hajlando szexelni, hanem neha elvezi a durvulast, attol meg nem lesz szubmissziv. A legtobb nonek tetszik ha neha kemeny szexben van resze. Ami kimerul ott hogy a pasi kicsit atveszi az iranyitast, kicsit megpaskolod a feneket megszoritod de inkabb azt mondom megfogod a nyakat. Hu de izgi..:D egy sub no azert ennel sokkal tobbre es masra is vagyik. Bizonyos erzesekre amit a dom kivalt belole, es sokszor extremebb dolgokra, nagyobb fajdalomra. Mint pl en is. Nalunk a kiszolgaltatottsag, alarendeltseg erzese szamit. Hogy a pasi uralja a testem es az elmem is. Hogy barmit kesz legyek megtenni neki, barmit megtehessen velem. Ez az erzes amit mi keresunk. Sokszor megalazo helyzetekkel tarkitva. Es Ez nem abbol fog allni h ketszer racsapsz a fenekemre:D

Szoval amire te gondolsz az szimplan egy atlagos no aki nem egyhangu szexualis eletet el. Es igen, ha igy nezzuk a tobbseg ilyen.

2019. okt. 3. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!