Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megismerni/találni sub hajlamú lányt, nőt?
Van rá netes oldal is?
Miből tudtátok meg hogy esetleg fogékony a témára?
Sztem erre nincs külön oldal, de sok nő szub beállítottságú, szval sztem könnyű dolgod lesz,
L
Rossz hírem van: leginkább tapasztalatból... nincs két egyforma sub, s nincs hozzájuk univerzális kézikönyv sem, mindegyik egyedi. Neked kell ráérezned.
Oldal: smpixie, sok sikert :)
Az a gáz, hogy ez a szerencsétlen hülye el is hiszi, hogy 5 lányból 4 ilyen...
Nem kell mindent készpénznek venni amit valaki ideír, szerintem ezek a kretének összesen nem láttak még 5 nőt sem együtt véve... xD
1-es és 3-as vagyok. Miért, szerinted mit jelent az, hogy szub? Nem csak az, hogy valakit a falhoz kötsz, kipeckeled a száját, és forró viasszal kínzod vagy megerőszakolod, stb. Ez mondjuk 10-ből egy lánynak jön be. De olyat ritkán tapasztalni, hogy egy kis fenekelés, kézlefogás, nyakszorítás ne jönne be egy lánynak.
Kedves 1es 3as 8as es anyamkinajbtudja hanyas: attol hogy egy csaj nem csak misszionariusban romantikusan hajlando szexelni, hanem neha elvezi a durvulast, attol meg nem lesz szubmissziv. A legtobb nonek tetszik ha neha kemeny szexben van resze. Ami kimerul ott hogy a pasi kicsit atveszi az iranyitast, kicsit megpaskolod a feneket megszoritod de inkabb azt mondom megfogod a nyakat. Hu de izgi..:D egy sub no azert ennel sokkal tobbre es masra is vagyik. Bizonyos erzesekre amit a dom kivalt belole, es sokszor extremebb dolgokra, nagyobb fajdalomra. Mint pl en is. Nalunk a kiszolgaltatottsag, alarendeltseg erzese szamit. Hogy a pasi uralja a testem es az elmem is. Hogy barmit kesz legyek megtenni neki, barmit megtehessen velem. Ez az erzes amit mi keresunk. Sokszor megalazo helyzetekkel tarkitva. Es Ez nem abbol fog allni h ketszer racsapsz a fenekemre:D
Szoval amire te gondolsz az szimplan egy atlagos no aki nem egyhangu szexualis eletet el. Es igen, ha igy nezzuk a tobbseg ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!