Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ezt bevállalnátok? (Láb)
Lábkiállítás interaktív módon lábimádó férfiaknak.
Nem csak különböző pózokban kellene mutogatni a talpaitokat, lábfejeiteket, ahogy a kiállítást látogató férfiak kérik tőletek, hanem oda is adni nekik, hogy simogathassák, masszírozhassák, csókolgathassák a talpaitokat, szopogathassák a lábujjaitokat, közéjük benyalna finoman, a talppárnába mélyen beleszippantva, nyalni gyengéden a talpakat, arcba temetni őket stb.
Higiénia: minden férfi után labfürdő, lábmosás.
A kiállítás belépős lenne, szervezett módon és természetesen nem mindenki szeme láttára kényeztetnék a lábfejeiteket, hanem takarófallal ellátott boxokban. A bevétel felét megkapnátok a szervezőktől.
Kort is írjatok. Köszönöm szépen.
Elárulom annak, aki nem érintett ebben, hogy minden magára adó lábfetisiszta gondolt már erre :) Szóval egyáltalán nem annyira elrugaszkodott ez a kérdés, csak nincsenek az emberek hozzászokva, hogy lássák leírva az övéktől eltérő érdeklődésűek fantáziáit.
Az a probléma, hogy a lábfetis nincs úgy benne a köztudatban, mint más dolgok, például a mellre való izgulás vagy az orális szex. Ezért nem hiszem, hogy amit írtál, kivitelezhető, holott a nőkre valóban nem róna túl sok terhet. A lábfetis egy ilyen határterület, mert a nő részére semmi kockázattal nem jár, sőt, még levetkőznie se kell hozzá, ezért elméletben nagyon könnyen lehetne elterjedtebb, viszont mégis kapcsolódik a lábakhoz egyfajta tabu vagy undor a legtöbb ember fejében, ezért nagyon nehéz átütni a többségi társadalmon sajnos. Pedig teljesen ártatlan élvezet. Megdöbbentő, hogy mennyire nincs benne a köztudatban, pedig igény lenne rá. Óriási energiákat tudna felszabadítani, ha szabadon lehetne beszélni róla és mindenki teljesen felvállalhatná és lennének a kérdésben leírtakhoz hasonló klubok például a kiélésére.
Egyébként más helyeken létezik hasonló. Londonban, New Yorkban, de asszem talán Barcelonában is létezik ilyen jellegű sztriptízbár, ami kifejezetten a lábfetisre összpontosít, persze nem olcsó. Amikor én Londonban voltam, akkor asszem 30 font volt 10 perc egy hölggyel egy ilyen bárban (nem mentem el, csak utánanéztem az árnak). Külföldön szerintem ez sokkal elterjedtebb. Bár hallottam arról, hogy van valami swingerklub Bp.-n is, ahol rendeznek néha ilyen témájú összejövetelt, de valamiért én ódzkodnék egy ilyenre elmenni Mo.-n. Az az érzésem, hogy ez is a szokásos magyar gagyisággal lenne megvalósítva.
Egyébként biztos meg lehetne valósítani, de nagyon nyitott lányok kellenének hozzá, akiket jól megfizetnek ezért. Nyilván tudod, hogy a lábfetisben a kereslet-kínálat különbsége kb. hatmilliószoros a nők javára :D Szóval ahogy ez beindulna, óriási számú ember csődülne össze kielégíteni a vágyait. Szerintem ezt valami olyan módon lehetne elkezdeni, hogy összeáll mondjuk 10 (vagy kezdetben kevesebb) olyan pár, akiknél a lábfetis a mindennapi élet része és a nők megfelelően nyitottak ehhez, és zárt körben elkezdenek keresgélni, hogy kik azok a férfiak, akik kultúráltak, intelligensek és fizetnének ilyesmiért. És akkor már lehetne egy mini klubot csinálni, és onnan meg továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!