Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szex során mi az, amit nem csinálnátok vagy nem engednétek a másiknak, de párkapcsolatban igen?
Tényleg lógnak, mar csak a súlyuk miatt is muszaj ezt tenniük 😂😡
Es azoknak akik privatban irtak, dehogx ennyi a korom :D szerencsere nem :)
Közös programok ,összebújás, semmi romantika stb...
f
16-os mondta ki a lenyeget:
Az igazság az, hogy alkalmiban a lányok általában jóval többet engednek mint otthon a barátjuknak. Ha lúd, legyen kövér-alapon. Az egyetlen kivétel a gumi: akinek van egy csöppnyi esze, gumi nélkül nem szexel alkalmiban.
F
Nyitott vagyok, nem befolyásolja a dolgot, hogy alkalmi-e vagy sem. Megbeszéljük, ha mindketten akarjuk, akkor kipróbáljuk.
Gumi nélkül mondjuk nem alkalmizok.
30ffi
Nekem mondjuk ezt nagyon furán hangzik, hogy alkalminál többet engednek meg mint egy mély és intim kapcsolatban, igaz én srác vagyok de nekem nem ez tűnt fel.
Úgy ahogy a többiek is írták nálam is a gumi elengedhetetlen. Továbbá a romantikus összegabalyodás és a sok-sok orál is csak a párkapcsolatban jár. Az alkalmi az csak gyors feszültséglevezetés annyi szex, hogy neki és nekem is jó legyen, de szerintem sose lehet olyan jó mint hogy párkapcsolatban.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!