Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi szex során mi az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szex során mi az, amit nem csinálnátok vagy nem engednétek a másiknak, de párkapcsolatban igen?

Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 10:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi partnerrel nem csinálom óvszer nélkül

N

2019. szept. 30. 11:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül, szájba élvezés, nyalás.
2019. szept. 30. 11:54
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
Gumi nelkul, szajba vagy arcra elvezes, anal es pozvaltasok kozotti oral
2019. szept. 30. 11:58
 14/27 anonim ***** válasza:
82%

9# vagyok.

Veled meg azert nem mert fiatal vagy :P

Kivénhedt ? Bekaphatod !

2019. szept. 30. 11:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Sosem mentem bele alkalmi szexbe és szerintem nem is fogok. De ha egyszer mégis, nem hiszem, hogy másképp csinálnám, mint a barátommal. Vele is gumival szexelek, anált nem akarok senkivel, az orált viszont nagyon szeretem, abba benne lennék. És persze megcsókolnám, enélkül el sem tudnám képzelni. Akik azt írják, hogy nem csókolnák meg, de azt megengedik, hogy a pasi betegye?
2019. szept. 30. 12:48
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Olyan nincs, ez pont fordítva működik, legalábbis nálam. Egy alkalmi szex során sokkal jobban fel tudok izgulni, mint egy tartós párkapcsolatban, emiatt sokkal többet is engedek a pasinak. Kb. mint egy kapcsolat elején. Nem kell durva dolgokra gondolni, de pl. egy alkalmi szexnél fel vagyok annyira izgulva, hogy engedjem, hogy a számba élvezzen a pasi, de arra is volt már példa, hogy análisan akart szexelni a partnerem (amiről én is tehetek, mert az ismerkedés során céloztam rá, hogy kb. semmi nem tabu), és utána nem zavart, amikor a számba rakta a farkát. Egy tartós párkapcsolatban, ahol már kevésbé vagyunk egymásra izgulva, ilyesmibe nem szoktam belemenni.
2019. szept. 30. 14:35
 17/27 anonim ***** válasza:
79%
Ha igaz amit az utolsó írt, akkor újra fel kell szednem az asszonyt. :D
2019. szept. 30. 15:04
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
# 14- én szeretem az érett nőket, szóval ha 55 alatt vagy én élnék azzal a lehetőséggel amit az utolsó mondatodban írtál. idefele a számba! 42f
2019. szept. 30. 15:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

14# vagyok.

64 az már sok ? 😂 de kis válogatós vagy 😂

2019. szept. 30. 16:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

#14 es, én azt írtam fiatalabb, nem azt, h fiatal.

Ezt a kifogást buktad. :)

Amúgy tényleg lógnak a cicijeid?

2019. okt. 1. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!