Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban kisgyerekes anyuk válaszait várom?
Figyelt kérdés
Titeket hányszor elégít ki a pasitok orálisan? Mondjuk heti v havi szinten?2019. szept. 30. 09:48
1/11 anonim válasza:
Én egyet tudok amikor a párom kispocokkal volt otthon még jobban kívántam :) állandóan dugtam volna :P
2/11 A kérdező kommentje:
Nem dugás. Nyalás.:)
2019. szept. 30. 09:52
3/11 anonim válasza:
Én nyalom mikor csak lehet. Soha nincs szex hogy ne nyalnám ki. Szereti egyébként. Csak sajnos ritkán van szex :/
4/11 anonim válasza:
Akkor írom másodsorban.
Kisgyerekesek vagyunk, és heti 3x van.:)
30F
5/11 anonim válasza:
Heti 4-5. Viszonzom neki mindig.
6/11 anonim válasza:
Évente 2x.
Mivel, utálom, ha nyal.
7/11 anonim válasza:
Amíg pici volt a gyerek akkor is volt orál Heti 3-4. F.
8/11 anonim válasza:
De azzal a gyerekeimet csókolja azzal a szájjal :D:D::D:
9/11 A kérdező kommentje:
56% mi bajod? Lemossa orál után , nem?
2019. szept. 30. 10:59
10/11 anonim válasza:
Amíg a gyerek nagyon kicsi (pár hetes), addig sem így sem úgy nem kívánja senki a szexet. Utána amikor ismét megjön a vágy és már "lehet" (egyénenként változó 3-6 hónap múlva) akkor minden ugyanúgy. Miért változna az előjáték attól, hogy van egy gyerkőc???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!