Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csapnak akkora patáliát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csapnak akkora patáliát a nők, ha valaki prostihoz jár, netán még azzal is vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Nem egy kérdésnél olvastam, hogy jóformán leszedték a keresztvizet a szerencsétlen srácokról, akik más lehetőség nem lévén, örömlányhoz fordultak. Ha betartják a biztonságos szex szabályait (óvszer használata, nincs orális szex, stb), akkor gyakorlatilag a fertőzés esélye. Vagy netán az zavarja őket, hogy nem csúszik előttük hason csúszva udvarlás címszó alatt?

2019. szept. 29. 16:49
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted az, aki gang-bang partikra jár, ugyanaz az ember, aki kiakad a prostizáson? Eleve szerinted hány nő van, aki ilyenekre jár? Ti komolyan egy egységes masszának gondoljátok a nőket?
2019. okt. 5. 13:17
 42/46 A kérdező kommentje:
Erősen túloztam.
2019. okt. 5. 13:37
 43/46 anonim ***** válasza:
32%
Talán azért mert akik prostihoz járnak és vagy ott is vesztették el azok mint ferfiak elbuktak! Életképtelen ahhoz hogy megfeleljenek egy hétköznapi nőnek, ezért fizetnek azért amit más normális ferfiak ingyen megkapnak.
2019. okt. 23. 14:55
 44/46 A kérdező kommentje:
Hogyan is kellene megfelelni a nőknek? Játsszuk el a f*$szagyereket, hogy összejöjjön? Vagy egy csened férfi tettesse, hogy nagypofájú?
2019. okt. 23. 15:19
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Jaj már, én is azzal vesztettem el 25 évesen 2 évvel ezelőtt. Egy csinos telt 40-es MILF volt a tanárnőm. Napra pontosan tudom mikor volt. És igazán jól esett. Rendszert nem csináltam azóta sem belőle de néha-néha (párhavonta) felkeresek egy-egy pillangót.

Ezzel azt akarom mondani hogy nem baj ha hasonló gyakorisággal látogat el valaki hozzájuk. Amelyik nő azt mondja hogy gáz az abba nem gondol bele hogy attól hogy rákérdez az ominózus szimpatikus férfinél még pár napja lehet egy ilyen hölgy lovagolt rajta. Szimpátia ide vagy oda nem fogják SOHA az orrukra kötni.

Sok nő a lakótársával meg a szomszéddal meg a főnökkel kufircol mert olyan férfias. Meg tartja a gyertyát egy kapcsolatban élő férfinél szeretőként. Azt még a csajok sem vallják be őszintén hogy hány pasinak engedtek mire *khm* megtalálták az igazit.

Egy szó mint száz kamuzni kell a nőknek, ahogy ők is teszik gyakran, mert mi sem tudjuk az igazat róluk.

2019. nov. 2. 13:26
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

A világban minden változik, csak egyetlen dolog állandó: a prostitúció!

Az ó-kortól máig sok isten, sok ideológia, sok király, sok vallás, sok rendszer, sok egyesület próbálta eltüntetni, felszámolni!

Soha, soha, senkinek sem sikerült!

És nem is fog, mert szükség van rá, és minden társadalomban van funkciója, vagy csinál magának...

Ellene harcolni annyira eredményes, mint szélviharban hulló falevelet seperni.

2019. nov. 3. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!