Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csapnak akkora patáliát a nők, ha valaki prostihoz jár, netán még azzal is vesztette el a szüzességét?
30:
Ott a pont. Néha inkább lennék s*ggprimitív, de akkor lenne nőm. Nem azt mondom, hogy zseni vagyok, csak nem vagyok egy tök.
Megint annyit tudok mondani: és? Ezek szerint nincs sok belső tartásuk, és végtében a problémájuk nem megoldható (és most olyanokról beszélek, akik tényleg rondák vagy torzak, és nem a pityogó átlagos kinézetűekről), hacsak nem valami csúnyaság-fétises vagy mártír-nővérke lelkibeteg emberrel találkozik, vagy akinek csak ebédjegy ő.
De gondolom, mikor te beszélsz "patáliáról", nem a ténylegesen társadalom szélére szorult vagy testi károsult emberekről beszélsz.
32:
nem róluk, hanem a rondákról (előnytelen pofa, nem baleset miatt eltorzult)
Azt nem értem minek mondod el?
Ez magánügy. Azt csinálsz amit akarsz...
Ezért nincs csajod :) nem tanultad meg mit kell mondani és mit lehet. Van egy csomó más dolog amivel lehet triggerelni a nőket. Ha meg úgy is esélytelen vagy a nők, akkor mit érdekel min patáliáznak?
...
Egyébként meg matek az egész. Vagy az elemszámot növeled, vagy a mércét adod le erősen. A Földön lévő 4 millárd nőből matematikailag lehetetlen, hogy ne találj valakit. Probléma megoldva. A többi csak férfiatlan picsogás.
Annyira bírom amikor a nők okoskodnak meg ítélkeznek ebben a kérdésben. :D
EL se tudják képzelni, hogy szürke, vagy ronda férfiként mennyire nehéz szexpartnert, pláne barátnőt találni. :D Mivel egy ronda nő is könnyebben talál szexre egy pasit, és nem feltétlenül a legalját.
Nők, több empátiát várnék tőletek. :D Kíváncsi lennék, ti mit csinálnátok ha sosem szexeltetek volna, mert annyira nem kellenétek egy férfinak sem. :D
#38 de ki veti a szemedre?
A leírásból az jön le, hogy szarnak rád a nők. Akkor meg nem mindegy mit csinálsz?
Abszolút rád tartozik a dolog, el se tudom képzelni hogy kerül ez szóba, amin aztán patáliáznának.
Ha esetleg lenne a jövőben normális nőd, akkor nála komoly gondot jelenthet. Úgyhogy ezt magadban kell tartanod.
37:
Na ott van még a kettős mérce. Ők nyomhatják a gang-bang-anál-orál szexpartit, de ha egy férfi örömlányhoz megy, az már undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!