Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítottam a péniszmérete miatt, azóta megjegyzéseket tesz rám, hogyan állítsam le? Miért baj ha nem akarok fájdalmat?
19 éves lány vagyok, volt egy kapcsolatom, ami három évig tartott, szinte alig szexeltünk, mert a barátom pénisze túl nagy volt nekem. Mindig fájt, pedig mindent megpróbáltunk. Végül szakítottunk, mert számára sem volt kielégítő velem a szex. Nagy nehezen túltettem magam ezen, aztán megismertem egy másik fiút, sajnos vele sem ment a szex, borzasztó volt, fájt nagyon, jobban mint az ex barátommal. Fél éve megismertem egy harmadik srácot, vele sem tudtunk rendesen szexelni, mert nagyon fájt nekem. Ő mondta, hogy ne legyek görcsös, próbált irányítani, de egyáltalán nem voltam görcsös sőt, nagyon helyes fiú volt, tényleg akartam, de azt éreztem, hogy felnyársal, végül nem is szexeltünk. Mondta, hogy ő még ilyen szűk lánnyal nem találkozott, amikor ujjazom magam akkor egy ujjam megy be, ha kettővel csinálom akkor az már kellemetlen, hiába vagyok felizgulva teljesen. Nem tudom, hogy ez mennyire normális, de beszéltem már a nőgyógyászommal is és azt mondta, hogy nincs semmi rendellenes velem, viszont van olyan, hogy méretben nem illenek össze párok.
Ezek után megfogadtam, hogy olyan férfit fogok keresni, akinek kisebb és vékonyabb pénisze van.
Meg is ismertem egy srácot, nagyon jól alakult minden, aztán feljött a szex téma, én pedig utalást tettem rá, mekkora mérettel rendelkezik, hát persze neki sem kicsi.. mondtam neki, hogy sajnos nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak és nem akarom ezt, nem szeretnék kísérletezni háromból egyszer sem volt jó, úgyhogy inkább ne ismerkedjünk tovább. Persze erősködött, hogy ő más, mint a többi pasi, figyelmes és majd azt nézi, hogy nekem legyen jó.
Nagyon bánt a dolog, mert nem akartam vele szemét lenni, ugyanakkor tudom úgyis, hogy nekem nem működne egy átlagos mérettel sem, biztos rossz érzés neki, hogy már beleélte magát meg minden, de csak az ő kedvéért nem vállalok be egy újabb szenvedést!
Viszont azóta akárhányszor találkozunk mindig leszól és a barátjai is rossz szemmel néznek rám, mint valami rongyra, nagyon rosszul esik ez az egész, nem tudom mit tegyek, a barátnőm szerint próbálkozni kellene és idővel jó lesz meglátom, de én ezt már nem tudom elhinni, hiszen három éven át sem ment azzal a barátommal akibe egyébként szerelmes voltam!
Anyuval is beszéltem erről és azt tanácsolta, hogy menjek el pszichológushoz, hátha pszichés eredetű a problémám, ezért voltam néhány alkalommal, de a pszichológus is azt mondta, hogy semmi gond nincs velem.
Szerencsére anyukámmal jó a kapcsolatunk és mindent meg tudunk beszélni, de anyuval így még közelebb kerültünk ezáltal, elmesélte nekem azt is, hogy neki sem volt jó az első pár alkalom, végül elmondtam, hogy az első barátommal három éven keresztül próbálkoztunk, de egyszer sem élveztem, mindig fájt. Csak akkor volt orgazmusom amikor a nyelvével kényeztetett.
Bocsi, hogy hosszú lett.
Kérlek benneteket csak normális tanácsokat adjatok.
"tudtam, hogy az első fájni fog..."
Te tényleg hüIye vagy...s senki se mondta el:
Csak azoknak fáj s vérzik is be, akik nem felkészültek igazán testileg, lelkileg, mentálisan.
+ Kell a lazításnak egymásra hangolódásnak a játszadozás, előjáték... Amit sokan tojnak le s nem fogják fel jelentőségét.
Kell a megfelelő figyelmes partner, aki tekintettel van rád és megáll, ha kell.
Vagy folytatja ellazít odalent is és képzeld:
A szűznek se fáj az első behatolás!
Nem egy ismerősöm anno s ismerősök gyerekei szoktak hozzám fordulni legyen szó alkotásról,tanulásról, hasonló témákról amit felhoztál.
Elárulnád mégis miért volna kamu?
Kedves 5-ös! Számomra nem probléma az előjáték, szívesen csinálom és kapom is, viszont szeretném magamban érezni, ezt nem tudom elmagyarázni, hiába van orgazmusom, mégis azt akarom olyankor, hogy érezzem magamban és akkor hiába van csak orál, nekem hiányérzetem marad, de a behatolás mindig annyira fáj, hogy képtelen vagyok élvezni, az ujjazás is csak addig jó amíg egy ujjal csinálták, utána már nem.
Kedves 10-es válaszoló! Én akartam a szexet, viszont előtte már volt sokszor, hogy lent kényeztetett a nyelvével és az mindig jó volt, véreztem és feszített, de a feszítő érzés még mindig megvan akárhányszor próbálkozom. Semmiféle rossz élményem nem volt, nem vagyok egyébként sem szorongásos típus. De ezt a pszichológus is megerősítette amikor nála jártam. Mindig nedves vagyok ha felizgatnak, akkor is amikor magamnak csinálom. Hát, az exemmel nem volt olyan, amikor együtt voltunk, hogy ne kívántuk volna egymást:)
"Írj inkább privit, ne nyáladzanak a perverzek...
N
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat ad."
48% ő biztos nem vmi perverz xDDD
Nem lehet, hogy most màr előre azon görcsölsz, hogy "jajj, mi lesz ha fájni fog?"
Pusztán elgondolkodtam, hogy nem lehetséges, hogy először még vagy nem tudtad magad teljesen elengedni (még ha te úgy èrezted, hogy oké, akkor sem) vagy a barátod volt tapasztalatlan és nagyon "bögdöste" mondjuk a méhszájadat?
Majd benned maradt ez a rossz emlék és később lehet, hogy nagyon rágörcsöltél ha nem is fizikailag, de lelkileg biztosan?
Komolyan nem mondott a pszichológus semmit? Szexuálpszichológus?
Nem hallottam még olyat, hogy ha vki tényleg annyira szerelmes és tényleg annyira kívánja a barátját, mint ahogy leírod, meg aztán van kellő előjáték, akkor egy kicsit sem élvezi.
Oké, van olyan, hogy vkik nem illenek össze méret ügyileg, de hogy ha 2 ujjad dugod be már az is fáj...
Nekem is volt kellemetlenebb szexuális élményem. Nem értettem mi lehet a baj, erre azt mondta a nőgyógyászom, hogy kicsit rövidebb a hüvelyem az átlagnál. Ha èpp egy pasinak nagyobb szerszáma volt vagy épp kicsit vadabb volt, akkor 1-2 lökés tudott kellemetlen lenni, amíg nem szóltam, de sosem fordult elő, hogy nagyon fájjon.
Biztosan a te esetedben is van vmi ok, meg kéne keresni és megszüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!