Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal fiú hogyan fogadja el, hogy kicsi a pénisze és élete végéig távolságot kell tartania a lányoktól?
Figyelt kérdés
Kíméljen meg mindenki attól, hogy semmi baj a méretemmel. Én látom nap mint nap. Merevedés egy ideje nálam már szóba sem jöhet.2019. szept. 29. 12:32
11/51 anonim válasza:
Vonulj ki a társadalomból és foglalkozz sztoikus filozófiával.
12/51 anonim válasza:
Ha eléri a 13 centit, akkor nincs min aggódni.
13/51 A kérdező kommentje:
Szerintem nem éri el.
2019. szept. 29. 13:06
14/51 anonim válasza:
Hát b+ ha te egy cm-t nem vagy képes a kezedbe venni, de már megfogalmaztad a nekrológod, hogy neked már egy életre távol kell tartanod magad a lányoktól, akkor neked valóban nagy hiba lenne továbbadnod a génjeid.
15/51 A kérdező kommentje:
"Merevedés egy ideje nálam már szóba sem jöhet." Ez áll a kérdésemben. Szerinted akkor hogyan mérjem le?
2019. szept. 29. 13:11
16/51 anonim válasza:
És miért nem jöhet szóba? A merevedésnek nem sok köze van a mérethez.
17/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom felállítani.
2019. szept. 29. 13:22
18/51 anonim válasza:
OK, de az nem a méret miatt van.
19/51 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy szervi bajom van.
2019. szept. 29. 13:25
20/51 anonim válasza:
A merevedés hiánya más dolgokból vezethető vissza.
Lelki vagy pszichés gondok.
Elsősorban orvosi segítséget kellene kérned,ugyanis nem veszett az ügy. És nem is szabadna lemondanod magadról elvégre szerintem még fiatal lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!