Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan pasi aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pasi aki nem szereti ha leszopják?

Figyelt kérdés

Volt egy exem, aki egyszerűen utálta a szopást és nem is engedte. Megkérdeztem tőle hogy miért, de sosem adott egyértelmű választ. Ennek ellenére puncit nyalni szeretett, meg a szex is jó volt vele, de én szeretek szopni, és igényeltem volna. Azóta már szakítottunk a pasival, de nem csak a szopás miatt.

Ha egy pasi nem szereti hogy leszopják az miért van? Van itt ilyen pasi?

2019. szept. 29. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van!
2019. szept. 29. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, én nem szeretem mert csupa nyál lesz a péniszem, kellemes érzés de csak ha nagyon gyengéden csinálják. De akár órákig is csinalhatná bárki nem lenne sok eredménye csak unnám.
2019. szept. 29. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Én szeretem :)
2019. szept. 29. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonlóan vagyok vele: jó a szex, szeretek nyalni, és (nem egészen tudom, miért, de) nem vagyok oda a szopásért. Talán mert jobban szeretem az aktívabb szerepeket, jobban izgat, ha a partnernő teste van a fókuszban és én kényeztetem, nem pedig engem kényeztet. Másrészt, szopásnál nincs az a közelség, nem érzem a melegét, nem tudom csókolgatni. Azt hiszem, ilyesmik lehetnek mögötte.
2019. szept. 29. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

A szex orál nélkül, olyan mint a...

😜

F.

2019. szept. 29. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, vannak ilyen férfiak, de különböző okok miatt. Van akinél valamilyen komplexus, korábbi kellemetlen élmény (vagy csak az adott partner nem elég "ügyes" és nem akarja megbántani - ezért mondja nem szereti a franciát), más pedig egyszerűen tényleg csak jobban szeret dugni (de az előjátékként alkalmazott francia ellen nem tiltakozik).

Akár így, kár úgy, a lényeg, hogy élvezze az ember, mindkét félnek legyen kielégítő a szex, a jó partner ahol mindketten megkapjátok amire vágytok, amit szeretnétek.

2019. szept. 29. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem, ha a lány kiveri. Sokszor kiveri :D
2019. szept. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!