Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén! Miért nézitek meg az eltakart kis ciciket?
Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 22:20
11/20 anonim válasza:
Mert nem csak a nagyok vonzóak!
12/20 anonim válasza:
Azért nézem meg én is, mert nagyon vonzóak tudnak lenni.
Az a baj, hogy sajnos el van ültetve az a téves gondolat, hogy csak a modell alkatú és méretű lányok a szépek.
Pedig ez cseppet sincs így.
Nagyon szépek és vonzóak a kisebb cickók is, ha neked is ilyen, hidd el semmi baj nincs velük.
13/20 anonim válasza:
ez valami önkéntelen reflex lehet,hogy felmérjük az adott nő alkalmas a fajfenntartásra :D ez a kis cicik esetében is igaz. imádom a kis ciciket,szívesen nyalnám falnám a tieid is. felfedezné a nyelvem a rózsaszin bimbókat,végigcsókolva tested minden porcikáját <3
15/20 October15 válasza:
Azért nézzük meg mert farkunk van. :D Ennél okosabbat erre nem nagyon elhet mondani. Az is mell nem? A kicsiből és nagyból is van szép meg olyan is, hogy 3 hónapig cthulhu-s rémálmaim lesznek. :D
16/20 anonim válasza:
Hogy miért? Ugyan azért amiért a nagyot is. Lányok, mikor értitek meg, h nem a méret a lényeg, hanem a gazdája, meg hogyhogy tudd használni? :D
17/20 anonim válasza:
De beteg vagy, ha nem néznénk meg azért rinyálnál.
18/20 anonim válasza:
Azért, mert cicik. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, eltakart vagy kirakott, megnézzük.
19/20 anonim válasza:
18-as: pontosan.
Nekem is van olyan lányhaverom, akinek kicsi van, de nagyon szép, szélesebb válla van, ami nekem az egyik gyengém, amihez amúgy nem is passzolna a nagyobb mell. Mivel sporttársak is vagyunk, így rendszeresen rásandítok, mert nagyon jó az összképe a hölgynek.
20/20 Roman00SA válasza:
Nekem a farkam kicsi igy a kicsi kis cicis nok jobban paszolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!