Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki nem élne a lehetőséggel (csak őszintén)?
Figyelt kérdés
Adott egy számotokra vonzó nő, akinek van párkapcsolata, vagy éppen házassága. Bepróbálkozik nálatok. Nemet mondanátok, hogy ne tegyetek tönkre egy kapcsolatot/házasságot?
Abba most ne menjünk bele, hogy a nő micsoda riherongy, amiért ilyet tesz.
2019. aug. 24. 15:19
2/16 anonim válasza:
Simán. Abban a hazasságban valami nem kerek.... de az nem a nő segge lesz az...
3/16 anonim válasza:
Nemet mondanek.Egyreszt tonkremenne a hazassaga,masreszt van tartasom,harmadreszt nekem egy nor.alis baratnore van szuksegem.
4/16 anonim válasza:
Ha a nő másnál bepróbálkozik akkor azt a házasságot nem én teszem tönkre. Ott nem én vagyok az ok. Szóval jöhet.
5/16 anonim válasza:
Ha egy nő bepróbálkozik akkor már a kapcsolatának úgyis vége van.Ezért élnék a lehetőséggel.
6/16 anonim válasza:
Dehogy mondanék nemet. Ebben az esetben nem én tettem tönkre a kapcsolatot, hanem a nő. Már azzal, hogy a félrekefélés felmerült benne.
8/16 anonim válasza:
Nemet mondanék.
Az is kérdés, hogyan és mivel próbálkozik be. Nem hiányzik az sem, hogy bujkálni kelljen a párja elől, meg sok más sem.
9/16 anonim válasza:
szexre igent, kapcsolatra nemet mondanek. kapcsokatra nem kene egy ilyen lany, akinek ennyire fontos csak a partnere. de ha amugy szimpi akkor a szex nekem johet.
10/16 anonim válasza:
Hàzas nö nekem nem kell, az màr biztos nem mai csirke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!