Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok az interneten nagyon szadista perverz férfiakat? Van erre extrémebb társkereső oldal? (Durvább, mint a FetLife és az SmPixie)
Komolyan kérdezem. Már mindent megpróbáltam. Még Dark weben is. De ott se találok semmit és senkit.
Nagyon szadista férfit keresek, de az összes társkeresőn, chaten ...stb; 10-ből megmarad 2 férfi, amiből megmarad 1, aki egy hónapnyi chatelős önkielégítés után bemondja az unalmasat, hogy "ez neki csak játék volt". Tényleg komoly embert keresek!!! Létezik ilyen?!
Próbálj meg inkább kijönni ebből a perverzióból.
Ne etesd és elmúlik.
Hagyd a "kutyát" éhen halni.
Soha nem mondtam, hogy normális vagyok. Ezt a témát ejtsétek pls. A hozzátok hasonló "normális" emberek úgy is messziről kerülnek engem.
Köszi!
Amúgy, igen, lehet az volna a legcélravezetőbb, h bezárják egy zártosztályra.
Akkor meglenne neki a bezártság, megalázottság, meg az is, hogy nem taszít mást gyilkosságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!