Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szakítanátok a pártokkal azért mert neki csak 15 cm a pénisze?
Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 14:57
11/21 anonim válasza:
Én nem,de úgy sem hiszi el senki.
12/21 anonim válasza:
Mi ez a baromság, hogy "csak" 15 cm??? Ki a fene szereti egy husángra felnyársalni magát????
13/21 anonim válasza:
Szakítanék-e, mert átlagos méretű??? Nem.
15/21 anonim válasza:
Persze, majd szakítok vele azért mert pont tökéletes a mérete... Inkább örülnék hogy megtaláltam.
De ha tényleg kicsi lenne, mondjuk 10 centi, akkor sem szakítanék emiatt mert rohadtul nem számít.
Elég sértő amikor azt gondoljátok hogy nekünk ennyire fontos dolog a farkatok, hogy az alapján választunk titeket. Mert ez arra enged következtetni hogy magatokból indultok ki, és nektek ennyit számítunk. Hogy mekkora a mellünk és milyen a puncink. Mintha ez lenne a legfontosabb dolog, és a személyiségünk tökmindegy nektek.
16/21 anonim válasza:
Bár nekem is csak 15,5 cm a péniszem, és nem tartom nagynak, azért elég durva lenne, ha valaki emiatt szakítana velem, mert kicsi. Mert volt olyan csajom, aki körbe sem érte a kezével, és be sem tudtam nyomni neki tövig bizonyos pózokban..
17/21 anonim válasza:
Hülye lennék.
Elég ha a szeretoimnek nagy van.
18/21 anonim válasza:
A hosszúságnál sokkal fontosabb a vastagság és a technika ;) szexeltem már 20+os mérettel rendelkező pasival és hát az volt a legrosszabb! Az hagyján hogy el se mentem, de úgy fájt mintha szülnék, olyan görcsöket csinált, hogy azt hittem ott halok meg !... szóval inkább kisebb de játékos mint egy hosszú szat virsli ;)
19/21 anonim válasza:
25-nél is! Alap a 30 centi, nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!