Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik odaköltöztetek a fiútokhoz. Milyen gyakran kapjátok meg azt, hogy amíg nálam laksz, akkor dugunk, ha én mondom? 20/l
Azért elég lehangoló, hogy milyen könnyeden ítélkeznek egyesek mások felett.
Szerintem semmiképpen se hallgass azokra, akik becsmérelnek. Bárhogyan és bármi miatt is teszik ezt.
A kérdés szerintem az, hogy Te mennyire érzed jól magadat a kapcsolatodban. Ha ez így jó Neked, akkor szerintem nincsen ezzel semmi probléma. Nem tudható, hogy milyen a kettőtök közti viszony. Ha az illető mindent fizet, Neked semmi költséged nincs azzal kapcsolatban, hogy ott laksz nála, vagyis lényegében eltart Téged, akkor számíthatsz arra, hogy ezért nyilván elvár cserébe valamit. Ismétlem, ha ez így Neked megfelelő, akkor szerintem ezzel nincs probléma. Egyszerűen szimbiózisban éltek, vagyis kölcsönösen kedvező kapcsolatban. Ő eltart, Te pedig cserébe adsz neki szexet. Ettől még nem leszel sem rongy, sem q.rva.
Tehát a kérdés az, hogy Neked mi a jó. Ha jól érzed magadat egy ilyen kapcsolatban, akkor maradj és ennyi. Ha viszont nem, akkor lehetőségeidhez képest minél előbb lépj le. Ha nem akarsz hazamenni, akkor keress munkát, legyen saját spórolt pénzed, legyen terved és keress egy saját albérletet. Ennyi.
Igen jó irányból közelítetted meg a szituációt. Én is azt mondom neked kell tudni milyen ez a kapcsolat.
Akkor lehetsz erős és egyenrangú ha tőle független tudsz maradni. Állj a saját lábadra...
Az már egy másik dolog, hogy furcsa az a szülői ház ahova nem lehet visszamenni.
Nekem ez olyan mintha kiélvezném, hogy van egy lányom vagy fiam amíg be nem tölti az X évet addig maradhat utána repüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!