Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik odaköltöztetek a fiútokhoz. Milyen gyakran kapjátok meg azt, hogy amíg nálam laksz, akkor dugunk, ha én mondom? 20/l
És jogod van nemet mondani . Nem vagy szexrabszolga nem vagy tárgy
20 evésen nagyon buta vagy ,naiv semmi önbecsülésed ,tartásod.
Ennyi erővel ha azt mondaná a pasid h na az én házamban élsz addig akkor küldelek le a placra szopni amikor én mondom. Te meg is tennéd..
Miért ne örülnének? A lányuk vagy bsszus egy szülő se hagyná hogy a lánya lakhatásért cserébe akkor kelljen dugnia amikor a Párja azt mondja és használja mint egy rabszolgát....
Tulajdonképpen így is prostituálod magad
TE Nem pénzért dugsz hanem a lakhatásért az a fizetséged hogy ne az utcán élj..
Szerintem szedd össze magad kezdj el dolgozni tegyél fére és ha lesz elég pénzed vegyél ki szobát. Azt nem írtad h tanulsz e de ha nem akkor nem diákmunkát hanem nyilván Főállást keress . Nyiss egy lakástakarekot és 4 év múlva ha még dolgozol keményen félre raksz akkor lesz neked is sajátod. És nem kell bármikor vetkőznöd azért h legyen hol laknod
Ajjaj! Te egy naiv és gyenge, beletörődő, falusi (értsd: hagyományos) gondolkozású lány vagy. Egy ilyen lány egy normális pasi mellett egy életen át kitartana, de tapasztalataim szerint az ilyen lányok (pláne 20 évesen) kizárólag a selejt pasikkal kezdenek.
Ezek általában a nagy dumás, pénzesnek látszó, népszerű, laza városi srác arculatot mutatják, amitől megszédültök mind. Úgy érzitek, jelentős előrelépés számotokra egy ilyen hulladék "kapcsolata", pedig csak tönkrementek, hisz a fiatalságotok és a nagy érzelmeiteket cseszitek el mellettük.
Nem veszitek észre, hogy csak dicsekedni akar? Arany élete van!
Eltartják, keresztbe szalmát nem tesz, meg dugják is.
Tipikusan buta csaj. Jó ez így neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!