Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, történt már valakivel olyan, hogy reggel felébredt és nem tudta ki az a pasi, aki mellette fekszik?
Tetszett így józanul is a pasi, vagy sem? Tisztázódott, hogy mi történhetett éjjel, vagy voltak arra utaló jelek, hogy szex is volt? Hogyan történt az újból ismerkedés? Itt arra gondolok hogy mik voltak az első reggeli mondatok az ismeretlenek között? Mi történt ezután?
Tudom sok a kérdés és csak hosszabban lehet válaszolni, bocsi, de érdekelne más hogyan reagált ilyen helyzetben?
Ha szó szerint vesszük a dolgot, akkor volt. Házibuli, sok pia, reggel a nappali kanapéján hatan feküdtünk.. Hogy pontosan mi volt arra nem emlékszem, de mivel szűz voltam, szex tuti nem volt. Az egyik hálóban dugtak páran már este, mi piáltunk és táncoltunk. A bulin két baráti társaság keveredett úgyhogy voltak ismeretlenek is, de kávézás közben jól eldumcsiztunk.
Nyilván nem ilyen sztorit vártál... :D
Csak alkoholtól annyira sosem tudja kiütni magát az ember, hogy ne emlékezne arra, hogy történt-e szex. Ha történt és nem emlékszik mert annyira ki volt ütve (alkoholtól vagy mástól) az meg Btk. kategória, mivel nem volt "akaratnyilvánításra képes állapotban".
Ettől még egy keményebb buliban előfordulhat, hogy az ember beájul buli közben és olyan mélyen alszik az ágyon hogy nem veszi észre más is ugyanott dőlt el.
3-as: szinte ugyanez a sztorim: hatalmas buli, tánc, móka, kacagás...
Aztán vasárnap(?) ébredés egy hatalmas matracon egy csomó részben meztelen csajjal, pasival - ráadásul én már nem voltam szűz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!