Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire őszinte?
Pár mondat beszélgetés után érdeklődik utánam úgy egy srác akivel egy hete találkoztam először hogy közben barátnője van (eléggé elhalóban lévő kapcsolat amúgy) mert nagyon megfogtam elvileg. Ebből mennyire lehet hosszútávú dolog, vagy inkább csak egy dugás, esetleg engem is megunna és váltana x idő múlva?
18L
#4 hát az hogy elhívjon szerintem még messzebb van, egyelőre beszélni se beszélünk rendszeresen. Meg fizetném a saját részem, nem szeretem ha fizetnek nekem vagy ugrálnak helyettem.
#5 hát igen az hogy van csaja de nekem is csapja a szelet az fura de én pl el tudom képzelni hogy megunta és én "újdonság" vagyok (magamból is kiindulva) de pasi szemmel ez nem tudom hogy megy. De igen fiatalok vagyunk, úgyse ő lenne a férjem vagy ilyenek, bejön meg minden de kb semmi esélye annak hogy egy életre tervezzünk 18 évesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!