Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire őszinte?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire őszinte?

Figyelt kérdés

Pár mondat beszélgetés után érdeklődik utánam úgy egy srác akivel egy hete találkoztam először hogy közben barátnője van (eléggé elhalóban lévő kapcsolat amúgy) mert nagyon megfogtam elvileg. Ebből mennyire lehet hosszútávú dolog, vagy inkább csak egy dugás, esetleg engem is megunna és váltana x idő múlva?

18L

2019. szept. 25. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha el hagyja miattad a nőjét akkor próbáljatok meg valamit együtt, de addig csak duma amit csinál
2019. szept. 25. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze addig beszélgetésen túl nem megyek amíg van barátnője, tetszik nagyon de nem akarnám hogy megcsalja velem, senkinek nem lenne az jó.
2019. szept. 25. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak a pasiktól függ, hogy mennyire őszinte
2019. szept. 25. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Vacsorázni meg mozizni elmehetsz vele, ott újabb benyomásaid lehetnek róla. Ha meg erre sajnálja a pénzt (akkor is ha diák, zsebpénzt sem szülőktől kap, hanem diákmunkával keres), akkor sokat ne remélj tőle.
2019. szept. 25. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
hát ez a kor a skalpszerzés időszaka. tudnod kellene a másik lánnyal mennyi ideig voltak-vannak együtt. egy kapcsolat mélységét nem lehet megsaccolni,de sanszos hogy mivel ilyen fiatalok vagytok hamar egymásra untok. az se kerek hogy a srác kikandikál egy még létező kapcsolatból. lehet hogy Te csak újabb strigula leszel,de roppant fiatal vagy,és ha nem lesz a képben a másik,és mivel tetszik is...
2019. szept. 25. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 hát az hogy elhívjon szerintem még messzebb van, egyelőre beszélni se beszélünk rendszeresen. Meg fizetném a saját részem, nem szeretem ha fizetnek nekem vagy ugrálnak helyettem.

#5 hát igen az hogy van csaja de nekem is csapja a szelet az fura de én pl el tudom képzelni hogy megunta és én "újdonság" vagyok (magamból is kiindulva) de pasi szemmel ez nem tudom hogy megy. De igen fiatalok vagyunk, úgyse ő lenne a férjem vagy ilyenek, bejön meg minden de kb semmi esélye annak hogy egy életre tervezzünk 18 évesen :D

2019. szept. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!