Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a felesegetek/barátnőtök engedélyével szexelhetnétek vkivel megtennetek minden gond nélkül?
nem egészen így működik ez. Mi nyitottak vagyunk, megbeszélünk sok mindent, sőt még jó pár többesben is voltunk, tudom jól, hogy egy kósza kaland nem lenne probléma, addig amíg nincsen érzelem benne, de itt a kérdés feléd van, hogy egyáltalán meg akarod e tenni?
Sokan meg akarják, erről álmodoznak, főleg amikor "tilos" megtenni, akkor mindenki félre akar dugni, csak "asszony nem engedi, de ha engedné akkor a fél várost..."
De tegyük fel, hogy szabad lenne, el lehetne mondani a párodnak, nem érdekelné a részletek, nem igazán örülne, de nem aggódna és nem lenne dühös rád. Akkor te tényleg aktívan keresnél félredugást? Oké, megértem, hogy ha az élet úgy hozza, hogy mondjuk üzleti úton vagy egy másik városba és minden összejön, akkor lehet lépnél, de én aktívan nem keresek.
Abba is bele kell gondolni, hogy ha a kapcsolat arra a szintre emelkedik, hogy annyira megbíztok egymásba, hogy félredugás belefér, az azt is jelenti, hogy kimagaslóan kiegyensúlyozott a szex kettőtök között. Mert ha nem lenne, akkor féltékenység lenne és folyton azon agyalnál, hogy ha félredug, akkor nem e lesz jobb a szex és hogy elhagy.
Ha tudod, hogy szuper a kapcsolat, ha kielégítő a szex és megengeded a félredugást, az csakis azt jelenti, hogy megengedsz neki valamit, amit te nem tudsz megadni, vagyis az új ember élményét, de tudod, hogy miután kitombolja magát, visszajön, mert téged választ, bármit is hoz a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!