Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknek, nektek volt mar olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek, nektek volt mar olyan szitu az életében, hogy megfürdettek egy fiut es akaratotok ellenére merevedést valtott ki? hogy reagaltatok?

Figyelt kérdés
nök

2019. szept. 24. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem lett merevedésem ugyanis nincs péniszem
2019. szept. 24. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Hogy mi? ezt a mondatot csak én nem értem?

Egyszer a nőkre, ut@na meg a pasikra utalsz

2019. szept. 24. 16:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan pasit fürdettem eddig, akivel együtt voltam, így pont a merevedés volt a cél :)
2019. szept. 24. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdezo úgy értette, hogy ti nök hogy reagáltátok le, ha a férfinak véletlen felállt a farka, ahogy furdettétek ot, és nem a sexualitás volt a széndék.

Gondolom itt olyan példára gondol, amikor esetleg egy novér megfurdeni a férfi pácienst, esetleg egy anya megmossa a fiát, ha be van gipszelve es nem tud egyedul furdoni.

Egyik esetben se a sexualitás a cél, de a férfinak mégis felállt esetleg.

2019. szept. 24. 16:52
 5/13 A kérdező kommentje:
igen..a 4 es rátapintott a lényegre..de nyilvan akik nem akarják érteni nem fogják
2019. szept. 24. 16:54
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem nővér/ápoló valaki akkor általában olyanokat fürdet az ember aki közel áll hozzá... ha az illető a párja, akkor álljon csak fel, nagyon helyes. Ha nem a párja, akkor meg nem fog felállni.

Nővéreknél más a helyzet, olyankor a nővér szépen / vagy nem szépen rászól a betegre, vagy egyszerűen otthagyja amíg az lenyugszik.

2019. szept. 24. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Aki meg olyan beteg, hogy nem tud mozogni és a novernek kell mozogni, akkor valoszinuleg a férfinak sokkal nagyobb fájdalmai vannak, meg gondja, és fel se áll neki. Nem mukodik olyankor úgy az az inger.
2019. szept. 24. 17:03
 8/13 A kérdező kommentje:
nem magatehetelen idős emberek fürdetésére gondoltam.
2019. szept. 24. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

13 hétig jártam a neurochirurgiára látogatni minden nap legalább 5 orát. Fekudtek ott 30 éves fiatal emberek, meg 20 évesek is. De épp vagy agydaganattal fekudtek, vagy vagy a gerincukbe tetted be lemezeket, csavarokat, és hidd el, amikor operácio után legalább 3 napig nem kelhetnek fel, pelenkába urítenek, amikor bemegy a novér és megmossa a peniszuket, egy másodpercre se erzik azt az érintést kellemesnek, es a farkut se nagyon tud ilyen dolgokra reagálni.

Akit korházban furdetni kell, hidd el, az az ember nem jo dolgában van ott. Es egy sima gipszelt kézzel, lábbal nem fekszel bent korházban. Ha a korházban a novér jár hozzád mosdatni, 99% és ordito fájdalomban fekszel, esetleg eszméletlen vagy.

2019. szept. 24. 17:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem a haldokló betegekről szólt a kérdés. Hagyjuk a nővér témát
2019. szept. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!