Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptatok mar rajta barkit maszturbalason? Hogy reagaltatok illetve a ő hogyan?
En a noveremet lattam meg a furdoben es irto ciki volt neki, nekem viszont furan izgato.
F 19
En az ocsemre nyitottam ra
Mindkettonknek kellemetlen volt es nem beszeltunk rola soha
Engem már kapott rajtam a húgom 2 barátnőjével, akik amikor hazaértek első dolguk volt, hogy rámnyitottak(még a cipőjüket sem vették le). Én nem éreztem cikinek, titkon reménykedtem abban, hogy bejönnek és besegítenek, ehelyett egy "fúj b+" felkiáltással becsapták az ajtót. Nem jött többször szóba a dolog.
18/F
Engem kapott rajtam a hugom
19/l
A főnököm 16 évesen, álmaim pasija volt. Műszak végén beszélni akartam vele, a háza az üzlettel együtt volt. Volt egy hátsó bejárat, mivel nálunk rossz volt a mosdó mindenkinek hagyta hogy oda menjen, így nem volt zárva. Ott mentem át és a nappalihoz érve láttam mit csinál. Először megijedt, kicsit én is. De izgatott is. Egyből öltözni kezdett, én kezdeményeztem, végül rendszeres szex lett belőle. A felesége Pesten volt hétfő reggeltől péntek estig. Én meg csak hétköznap dolgoztam. Sosem buktunk le. 1 évig volt ez közöttünk aztán lett egy párom. :)
A bátyám, korábban végeztem suliba, hanar vissza fordultam inkább a szakköre. De sose került szóba.
Egy haverom, házibuliba voltunk és akkor nem bírt magával a mosdóban, én meg rá nyitottam. Ciki volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!