Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe?
Nagyon zárkózott lány vagyok, de 15 éves korom óta még zárkózottabb lettem. Volt egy fiúbarátom, tényleg nagyon jóba voltunk, mindent tudtunk egymásról, de csak barátság volt köztünk(legalábbis én azt gondoltam). Aztán egyszer eljött hozzánk, a szüleim pont nem voltak otthon. Le akart velem feküdni, de én nem akartam vele. Aztán meg akart erőszakolni, amikor már az ajtóba voltunk...szerencsére még időbe ki tudtam nyitni az ajtót és kiküldeni őt, de nem volt egyszerű. Mostanra srácokkal még nehezebben és bátortalanabbul beszélek, mint eddig.
És most van egy fiú, aki közeledik felém, de félek. Nem tudom mi legyen.
Neki is veled?
Egyébként tetszik neked ez a fiú, akarnál vele ismerkedni?
Ő mindenkivel egyszerűen és lazán beszélget.
Igazából nem tudom. Régebben nagyon idegesített, de mostanában ami régen idegesített, az tetszik benne
Ezt mind oké de egy 14-18 éves lány testileg meg lelkileg nincs felkészülve egy gyerekre pl.
És az átlagéletkor már nem is 25 év.
Csak hogy ne offoljak:nem gondolkodtál egy terápián? Olyanon amiben pl hiszel is.
Segítene ezen mert nem lesz neked ez jó hosszú távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!