Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban az baj ha én jobban szeretnék egy lánytól szeretetet kapni, mint szexet?
Figyelt kérdés
Jó persze fontos és jó dolog a szex, de én leginkább azért szeretnék barátnőt hogy legyen kit szeressek és legyen aki engem is szeret. Meg akivel lehetnek programjaink.
De sok lány mintha nem így gondolná ezt.
Baj ha én így gondolkodom?
2019. szept. 23. 12:04
1/10 anonim válasza:
Nem baj. Csak szexet előbb utóbb mindenki akar. A képzeletbeli csajod is akarja majd.
2/10 anonim válasza:
Nem baj az, ha meleg vagy, csak kezdj akkor férfiakkal!
3/10 anonim válasza:
Újabb romantikus széplélek, aki annyira szeretetteljes jófiú, hogy a saját kudarcaiért a mai világ szexéhes lánytömegeit hibáztatja.
4/10 anonim válasza:
Mint a múltkori. Miért punciközpontú a világ?
Meg fujj de undi.
5/10 anonim válasza:
Nem baj, sőt a kezdet nagyon jó - pont így fogsz tudni az adott lánnyal eljutni a szexig :) Ha viszont annak majd eljön az ideje, akkor tedd meg, a szexualitás az egyik legfontosabb kapocs egy jó kapcsolatban.
6/10 anonim válasza:
#5: vajon milyen lehet veled a szex, ha hölgy vagy?! 🙂
7/10 anonim válasza:
Sok lány sivár belül. A fiúkba több érzés szorult.
8/10 anonim válasza:
#7 ez se igaz. Inkább sokan ugyan olyanok.
10/10 anonim válasza:
A helyzet, hogy előbb-utóbb egy ilyen lány is vágyni fog arra, hogy jól megdugják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!