Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok! Szeretitek ha álmotokban vagytok megdugva?
Nem úgy értem hogy arról álmodtok, hanem miközben alszotok használva vagytok. Mennyire izgató számotokra ez vagy akár a fordított felállás? Volt e már esetleg olyan hogy valaki már csak arra ébredt, hogy a pasija éppen elélvez benne? Lehet ezt úgy hogy a másik ne ébredjen fel?
Kort is irhattok grátiszba :D
17es az más ha erotikusan ébresztgetem de nem ülők bele a farkába amíg nincs tudatánál.
Abba semmi baj nincs ha simogat nyal. De ne rákja be anélkül h tudatomnál lennék mert az erőszak
Te tényleg ennyire hülye vagy??
1. Védekezésre képtelen, öntudatlan (alvó) nővel szexelni nemi erőszak. Akkor is, ha te élvezed.
2. A barátnőd, feleséged megerőszakolása is bűncselekmény.
Hihetetlen, hogy 2019-ben ezt még magyarázni kell.
Aztán csodálkoztok, hogy a: nem jut nő, b: pár hónap után úgy megundorodik a szextől, hogy havonta egyszer tudja magát rávenni.
Maradjubk annyiban kedves két utolsó, hogy ha ez először valakivel előfordul és nen tetszene a barátnőmnek, akkor szólna hogy ilyet ne csináljak. Most nem a törvénybe foglalt jogi szrságokra gondoltam amikor azt írtam szerintem nem erőszak. Két apró dolog: mikor írtam azt hogy ha nem tetszeni neki akkor folytatnám(az tényleg nemi erőszak)?
Azt sem írtam hogy alvási problémákkal szenvedne az illető.
Szerintem erre sokmindent lehetne mondani hogy ízléstelen, bunkóság, stb..
De ti már túldramatizáljátok a történetet.
Egyébként ha tudnám hogy az ilyesmi nem a kedvérevaló akkor nyilván nem csinálnék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!