Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok! Szeretitek ha álmotokban vagytok megdugva?
Nem úgy értem hogy arról álmodtok, hanem miközben alszotok használva vagytok. Mennyire izgató számotokra ez vagy akár a fordított felállás? Volt e már esetleg olyan hogy valaki már csak arra ébredt, hogy a pasija éppen elélvez benne? Lehet ezt úgy hogy a másik ne ébredjen fel?
Kort is irhattok grátiszba :D
Ja igen lehagytam h ha valaki alvasi zavar miatt nem ebred fel ilyesmire, akkor buncselekmeny amit csinalsz:) tekintve h vedekezesre es akaratnxilvanitasra keptelen allapotot hasznalsz ki. Emiatt 2-8 evig terjedo szabadsagvesztes szabhato ki, ha mindezt az elettarsaddal/felesegeddel teszed meg akkor 5-10evig terjed a szab.veszt
Szoval igy szorakozz ezzel a fantaziaddal;)
Itt nem rólam van szó ha ez nem esett volna le, hanem hogy ez a gyakorlatban hogyan szokott történni, a nők hogyan állnak ehhez stb..
Egyébként sem terveztem senkit megerőszakolni. Az pedig külön vicces amit írtál, hogy a csajom feljelent mert álmában berakom neki :,D
Ha szerinted vicces a kapcsolati eroszak akkor veled komoly gondok vannak..
Mellesleg a kerdesedbol arra lehet kovetkeztetni h teged ez izgat es ezert kerdezed a noket h mi a velemenyuk errol. Ha nem rolad lenne szo odairtad volna:)
Hasznaljon inkább téged egy kocsi fekvőrendőrnek.
Jó lenne ha már végre leallnanak a pasik ezzel a használatmániával, mielőtt még több fiatal lány agyát mossátok ki vele.
Amúgy nem, nyilván k urvára nem élvezném ha a párom maszturbacios segédeszköznek hasznalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!