Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok orális kényeztetésnél a pasi nyaljon előbb? Vagy ti kényeztetitek a farkat előbb?
Figyelt kérdés
Hova spricceljen a pasi?2019. szept. 22. 13:34
11/24 anonim válasza:
Én kezdem a pasi meg folytassa
Mindegy hova élvez , legjobb ha bennem megy el
12/24 anonim válasza:
Az kezd aki kezdeményez. De az se törvényszerű nálunk hogy mindketten csináljuk a másiknak. Van hogy csak én neki, vagy csak ő nekem.
És szájba, bár az elélvezés csak szex után szokott lenni.
13/24 anonim válasza:
Imádok szopni, de a pasi nyaljon előbb. Mert ha elmegy, általában utána már nem számíthatok semmire tőle, kimegy cigizni, és kidől, vagy mindennel foglalkozik rajtam kívül :D szóval előbb nyaljon ki jól aztán mindenki boldog lesz. Azt szeretem ha a számba megy el.
14/24 anonim válasza:
Először én kényeztetem a pasit.
Kézzel, szájjal álltalában az arcomra, számba, esetleg a cicimre élvez el.
Utána jöhet Ő.
Volt mikor a puncimat nyalta, miközben a spermája az arcomon száradt
15/24 anonim válasza:
69 a legjobb erre, az a kedvencem
Belém gumiban vagy a hasamra
17/24 anonim válasza:
Mindegy kikezdi, mehet 69 ben egyszerre is , mindegy hova élvez
18/24 anonim válasza:
Előbb engem szokott mert amíg nyal lelankad neki.
19/24 anonim válasza:
Áh, és amikor csak orál van akkor csak orál van neki. Ezt elfelejtettem írni. Tőle sosem kaptam még csak orált csak amikor szűz voltam.
20/24 anonim válasza:
Csak szoptok és nyaltok vagy leszopjatok a pasit,utána kinyal és megy a numera?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!