Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem fura és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem fura és meglepő, ha egy férfi még alkalmanként sem él szexuális életet hosszú éveken át?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
De az. Viszont nem jelenti azt h valami ‘problemaja’ van. Lehet hogy csak kapcsolatban szexel, var az igazira. Vagy barmi mas oka is lehet. Alapvetoen igen, szokatlan hogy evekig egysltalan ne szexeljen valaki
2019. szept. 21. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem furább és meglepőbb mintha egy nő teszi ugyanezt.

Amúgy meg szerintem nem ez az érdekes dolog hanem az, hogy miért áll fenn ez a helyzet? Legalábbis ha nekem ezzel jönne elő valaki akkor tuti, hogy az érdekelne, hogy miért és nem maga a szexmentes éveken lovagolnék.

2019. szept. 21. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy magasak az igényei.
2019. szept. 21. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a karrierben és a pénzben találtam meg a boldogságot. Sosem volt időm és energiám, többek között türelmem sem egy párkapcsolathoz. 24/F és szűz.
2019. szept. 21. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tök természetes 😀

36/f szűz

2019. szept. 21. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért olyan fontos ez másnak? Mitől lesz jobb, ha ezen agyal/szórakozik valaki?
2019. szept. 21. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!