Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ők tudnak egymásról?
Van egy baráti társaság, igazából 4 srác.
Az egyikőjükkel úgymondd egy évig húztuk ezt hogy se veled se nélküled, sosem voltunk együtt igazából csak szexelni jártunk össze.
Szóval azt tudja a másik 3 srác hogy vele voltam,szokták is kérdezni hogy beszélünk e mostanában vagy mizu köztünk mert ő külföldön van jelenleg.
Azóta lefeküdtem egy másik sráccal is ebből a társaságból, és a harmadikkal is
egy srác maradt ki csak.
Igazából megbeszéltük hogy erről nem beszélünk meg titokban tartjuk, az egyikőjük még kérte is többször tőlem hogy semmiképp se mondjam el senkinek, mert alakulgat neki egy lánnyal és nem szeretné ha ez elrontaná.
Szóval az oké, hogy megbeszéltem mindkettőjükkel hogy titok marad, de vajon ők ezt négyen megbeszélték már egymás között szerintetek?
Legfőképp a ti válaszotokat várnám pasik, csak kíváncsi vagyok. :)
A srác sosem érzett irántam semmit, szóval nem is nagyon érdekelné szerintem :)
Plusz ha jobban bele szeretnénk menni akkor volt is egy olyan "célzás" vagy inkább lehetőség hogy mehetne egy hármas azzal a sráccal aki kérte hogy ne mondjam el senkinek, de ugye akkor még nem feküdtem le ezzel a sráccal csak utána hívott át, szóval ez nem történt meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!