Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon ők tudnak egymásról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ők tudnak egymásról?

Figyelt kérdés

Van egy baráti társaság, igazából 4 srác.

Az egyikőjükkel úgymondd egy évig húztuk ezt hogy se veled se nélküled, sosem voltunk együtt igazából csak szexelni jártunk össze.

Szóval azt tudja a másik 3 srác hogy vele voltam,szokták is kérdezni hogy beszélünk e mostanában vagy mizu köztünk mert ő külföldön van jelenleg.

Azóta lefeküdtem egy másik sráccal is ebből a társaságból, és a harmadikkal is

egy srác maradt ki csak.

Igazából megbeszéltük hogy erről nem beszélünk meg titokban tartjuk, az egyikőjük még kérte is többször tőlem hogy semmiképp se mondjam el senkinek, mert alakulgat neki egy lánnyal és nem szeretné ha ez elrontaná.

Szóval az oké, hogy megbeszéltem mindkettőjükkel hogy titok marad, de vajon ők ezt négyen megbeszélték már egymás között szerintetek?

Legfőképp a ti válaszotokat várnám pasik, csak kíváncsi vagyok. :)

2019. szept. 21. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Most úgy érzem én vagyok a kimaradt pasi :( viccen kivül! Kérlek csináld vele is :D
2019. szept. 21. 14:53
 2/7 A kérdező kommentje:
:D Ami késik nem múlik
2019. szept. 21. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Aki kérte, hogy ne dumálj róla az tuti nem beszélt róla. A másik meg elég sanszos, hogy eldicsekedett veled ha szoktak ilyesmiről beszélgetni. Bár ha semmi komoly nem volt én akkor tuti inkább kussolnék róla, nekem valahogy ne adja, hogy egy barátom exével kavarjak, kicsit fura már a gondolat is, hogy olyan nővel legyek együtt, főleg ha csak szexről van szó.
2019. szept. 21. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem cink megdugni a haverod kuropajtijat. En a pali helyeben biztos nem mondtam volna, nekem rosszul esne ha egy haverom megdugna a csajt akivel kavarok. Vagy kerdezze meg elore h bejon neki es nem zavarna ha lenne valami. De igy szerintem nagyon gaz. Gazabb mint te hogy vegigkurtad oket. Te nem vagy nekik senkije viszont ok egymas haverjai... szerintem ez nekik gazosabb
2019. szept. 21. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:

A srác sosem érzett irántam semmit, szóval nem is nagyon érdekelné szerintem :)

Plusz ha jobban bele szeretnénk menni akkor volt is egy olyan "célzás" vagy inkább lehetőség hogy mehetne egy hármas azzal a sráccal aki kérte hogy ne mondjam el senkinek, de ugye akkor még nem feküdtem le ezzel a sráccal csak utána hívott át, szóval ez nem történt meg :D

2019. szept. 21. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
De könnyen adod magad :) tuti eldicsekedtek egymásnak vele azt kivéve aki mondta, hogy kussolj róla
2019. szept. 21. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, valszeg megbeszélték egymás között. Kár, hogy nincs több ilyen csaj az én társaságomban :D
2019. szept. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!