Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy időszakban hány nővel bírnál szexuális kapcsolatot úgy fenntartani, hogy ők nem tudnak egymásról? Már most kész vagyok.
Van egy barátnőm kb fél éve, akivel heti 4-5 napon találkozunk és kb heti 50-80 órát töltünk együtt. Szexből is van heti 5-7.
Mellette megismerkedtem egy lánnyal másfél hónapja, aki a szeretőm lett. Igaz nem tudja, hogy van barátnőm. Beéri azzal, hogyha csak havi 4-6 alkalommal találkozunk, de olyankor van vele 2-3 szex minden alkalommal.
És ezek mellett valahogy már nincs kedvem csajozni, pedig olyan sok szép lánynak tetszem, úgy érzem. Ti ezzel hogy vagytok? Viráglelkű válaszolók kerüljenek. Köszi! Ez nem véleménymondó, hanem segítő oldal.
Sokat akar a szarka de nem birja a farka :D Hagyd el a baratnod jobb lesz neki nelkuled es akkor megdughatsz Minden csajt akinek bejossz! Azt Remelem tudod,hogy vegzodott Don Juan tortenete!
18/L
1: Majd meglátjuk. Az az igazság, hogy kb 1-2 évvel ezelőttig elég nagy monogámnak gondoltam magam és egészen 2 hónappal ezelőttig az is voltam. Sosem csaltam meg senkit és nem is volt ilyen a fejemben.
De mostanában kezdem felfedezni hogy mennyi lánynak is tetszem valójában.
2: Nem hiszem hogy egy városban lakunk.
3: De az állandó, fix szex lehetősége is nagyon csábító. Amikor nem kell hajtani a csajokat hogy hátha majd valamelyikkel összejön, hanem csak felhívom vagy a barátnőm vagy a szeretőm (attól függ melyiket kívánom) és aztán pár óra múlva szexelek is, ha akarok. Ez olyan elkényelmesedett, belustult állapot. Remélem érthető mire gondolok.
4: Én is nagy lúzer voltam. Csak 20 évesen vesztettem el a szüzességem. Néhány éve még az is sci-fi volt, hogy barátnőm legyen. Pár hónapja meg még a megcsalás is. Gyorsan változnak az idők és az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!