Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Otthon normális ha fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon normális ha fiatal felnőtt férfiként meztelenkedem a szüleim előtt?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 00:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

"az én gyerekemet biztos, hogy úgy fogom nevelni, hogy itthon természetes lesz a meztelen lét. Mert szerintem ez a természetes."

Tőled el kéne venni a gyerekeidet. Rájuk erőlteted a saját beteg vágyaidat! Ilyet normális szülő nem csinál.

2019. szept. 22. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk természetes hogy az alvás meztelenül van és lányaimat se zavarja ha ugy látnak épp akár mert zuhanyoztam vagy öltözök......
2020. febr. 15. 07:45
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Szokás kérdése. Normális, ha nem direk csinálod.
2020. máj. 13. 23:09
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Direkt
2020. máj. 13. 23:10
 15/16 anonim válasza:
100%

Szerintem ez teljesen családtól függ, alkalmazkodni kell a többi emberhez a háztartásban, ha azt érzed, hogy nekik kényelmetlen akkor ne csináld, ha nem zavarja őket akkor hajrá.

Én szégyenlősebb vagyok, amióta az eszemet tudom, pedig egy nem szégyenlős családból származom. Ha át kell gyorsan öltözzek akkor, bár nem szeretem, de a húgaim és édesanyám előtt megteszem. Vagy ha valami sürgősen kell a fürdőből kopogunk és bekéretőzünk érte. Én nem tudom elképzelni, hogy meztelenül mászkáljak itthon, de ha nálatok ez is természetes, akkor ne érdekeljen mások véleménye

2024. jún. 18. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:

11 - Már miért lenne "beteg vágya", ha nem követeli meg otthon a prüdériát?

Szerintem te belediliztél a "erkölcsösségedbe" - ami úgy baromság, ahogy előadod!!!

2024. jún. 18. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!