Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bugyi is foltos lesz estére vagy csak a csávók ilyen igénytelenek?
Nekem érthetetlen a kérdés, mert 2-3 napot simán el tudnék járni egy gatyába foltok nélkül is. Nem értem miért lenne hátul foltos ha ki törlöm , és elől ha szintén meg törlöm .
Fiúként én nem bele a nagyvilágba ( nadrág, gatya, WC körül stb ) rázom hanem WC papirba...
12es eddig egy pasinak se ragadt rá a wc-papir normálisan megtöröltek és nem volt undorító hugyfoltos a gatya. Mellesleg nekem se ragad a puncimra a wc papir persze nem az olcso szar Creptot kell venni.
Menstruálciókor hidd el nem kenyelmes a véredben csücsülni és ázni . Ezért használok tampont vagy Menstruálció intim kelyhet..
#16 rátapad a wc papír. Megnyugtatlak. Rátapad. És nem fogok wc papir darabokkal járkálni amik a fitymámra ragadtak, hogy neked jobb legyen és boldogabb legyél, kettő fertőzésveszélyes.
A pinádba nem tapad bele, mert olyan mintha a segged törölnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!