Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet annak az oka ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka ha valaki fél közeledni a lányok felé?

Figyelt kérdés

22 évesen egy kicsit ciki szerintem. Nemrég volt egy lány akinél nagyon azt érzetem hogy még szeretném puszilni és ölelni de félek közeledni. Félek hogy hülyének néz, mert nem akarja. Honnan lehet azt tudni ha ő is szeretné már?

Szerintem ha így folytatom akkor sosem lesz barátnőm.

Ja a másik nagy gond meg az hogy túl szépnek tartom ezt a lányt magamhoz képest.

2019. szept. 20. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Onnan lehet tudni, hogy megpróbálod! Ugyan mit veszítenél? Ha megpróbálod és nem, vagy nem próbálod és azért úszik el a "lehetőség" akkor ugyanott vagy. Az első esetben legalább megpróbáltad.

Nem fog a kezébe venni egy nő sem egy hatalmas táblát amire ráírja "gyere csókolj meg". Rajta, próbáld meg, sok sikert! :)

2019. szept. 20. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Adhatok pár tanácsot, ha úgy érzed írj rám:)
2019. szept. 20. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
41%

Én pont az ellenpólus vagyok, én igyekszem a nőket is meg a férfiakat is távoltartani magamtól... :-)

A férfiakat azért mert nem rájuk gerjedek. Amúgy ha normálisak, akkor elbeszélgetek velük.

A nőket meg azért, mert véletlenül rámtapadnak és nem birok megszabadulni tőlük, aztán rámerőszakolják az akaratukat és végül semmi olyat nem csinálhatok, amit szerettem... :-)

2019. szept. 20. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Kicsi kukac...
2019. szept. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!