Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől ribi a ribi? (öltözködés, váltogatja a pasikat)
Miert jon ez a kerdes minden heten? Mikor egyertelmuen leirtuk, hogy mitol lesz valaki rbnc?
Mindket szempont miatt, de nem csak az oltozkodes meg a ferfiak szama szamit.
A modszer is szamit. Pl. attol mert valaki csinosan oltozik, egymashoz illo felsot, szoknyat, magassarkut visel, meg nem lesz rbnc.
Attol sem mert rossz kapcsolata volt es keresett masik ferfit, akibe tenyleg szerelmes.
Na de mitol lesz?
A ket peldabol kiindulva: Ha az oltozkodes celja a figyelemfelkeltes, magamutogatas, emberek csabitgatasa. Az mindegy milyen celbol. Mindenki tudja, hogy ha kelloen minimalis az oltozet, akkor mindenki oda fog figyelni ra. Amugy a fentebbi kommentelok leirtak mar, hogy milyen a kirivo oltozkodes. Jellemzoen minel kevesebb ruha es/vagy minel tobb borfelulet szabadon marad. Vagy atlatszo ruhanemu. Cipobol is letezik olyan amire tipikusan mondhato, hogy rbncos. De emiatt itt GYK-n sosincs panasz, mert nincs penzetek megvenni. Utana meg jonnek a menedzser ferfiak itt, a millios fizetesuket reklamozva. Trollkodni barki tud... en epp ezekkel szemben probalom a valos velemenyemet leirni.
Akkor a partnerszam: Ha valaki szerelmes, es egyutt van a baratjaval/baratnojevel, az teljesen jo dolog. Ha viszont mindenfele konnyuveru dolgot elkovet, peldaul kikacsingat egy letezo kapcsolatbol (ez nem feltetlen megcsalas ME'G, de rbncsag igen), vagy csak otlet szinten felmerul benne egy szexkapcsolat valakivel, vagy 'egyejszakas', tehat ezek a CSAK es KIZAROLAG GYK-n elofordulo fogalmak. Na az a rbnc.
A partnerek valtogatasa az nem tudom micsoda akar lenni, kedves kerdezo. A rbncoknak nincs allando partnere, mert folyton massal vannak, tehat en nem is tudom ertelmezni a kerdest. Ha valaki hetente/havonta valtogatja a "pasikat" (igazabol most teteleztem fel hogy no a kerdest feltevo), akkor ott nincs es nem is volt semmilyen kapcsolat, sem szerelem. Nekem ne meseld be, hogy minden honapban ujra es ujra szerelembe esel, oke? Szerelem nelkul kefelget, ennyi. Remelem megvilagosodtal.
Ha van is az ilyen emberekben erzes, akkor az minimalis, es biztos nem egy bizalmon (es sok egyeb tulajdonsagon) alapulo szeretet. Eppen emiatt valtogatnak olyan konnyen, mert belul halottak. :/
Leveleztem itt GYKn valakivel aki nagyon ertelmes (erzelmileg es logikailag is) valaszokat adott, kb. 1 honap alatt kiderult, hogy egy jegcsap, aki komolyabb beszelgetes alkalmatlan, ezert itt eli ki magat. :( Most mit mondjak ezekre? Sok ember keptelen rendesen megelni az erzeseket, lehet csaladi konfliktusok, vagy valami multbeli stressz miatt, de ezeket en nem neveznem normalisnak... Remelem eleg jol korulirtam, kerdezo, ha nem akkor meg irj egy privatot, habar ugysem fogsz.
6-os!
”Ha valaki normalis korulmenyek kozott, vedekezve, kis ismerkedes utan szexel tobb pasival mert mondjuk neki nagy az igenye/libidoja de kozben amugy nem egy sotet egyszeru kozonseges no, nekem ez nem rib..ncsag”
De, az is az.
10!
” az nem más mint az irigység és a rosszindulat.”
A hozzád hasonló retardáltak szerint.
13-as!
” attol mert valaki csinosan oltozik, egymashoz illo felsot, szoknyat, magassarkut visel, meg nem lesz rbnc.
De lehet ettől is. Fontos az összkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!