Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mitől ribi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől ribi a ribi? (öltözködés, váltogatja a pasikat)

Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 13:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek. Meg viselkedés.
2019. szept. 20. 13:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Rám olyan pasi mondta akivel nem feküdtem le !,ilyen alapon barki lehet ribi, barkire rálehet ezt sütni :(
2019. szept. 20. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Öltözködés, váltogatja a ruhákat.
2019. szept. 20. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés:kb a fél melle kinn csüng, és/vagy kiáll a fenékdomborulata, tanga(sötét v élénk színű) plusz hozzá világos színű cicagatya,természetesen a hátsó itt sincs takarásban

Bár ezektől 'csak' ribizlisen öltözik, nem biztos h az(de azért nagyon valószínű)

Váltogatja a pasikat:ha kifejezetten szexet keres,mind1 hogy ki 'jár benne' csak 'dákó' legyen alatta, perverziók akár,a megcsalástól sem idegenkedik,magamutogató, ami meg a leggázabb hogy az előbb említett dolgokra büszke is hirdeti magát. A meztelen,magamutogató képek küldözgetése ugyanúgy ribizlis.

Most így ennyi jut eszembe

2019. szept. 20. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Festett haj, műköröm stb
2019. szept. 20. 13:20
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Viselkedes egyertelmuen. Az oltozkodes miatt max kozonseges lesz, rib..nc nem. A tobb partner se feltetlen ezt jelenti. A viselkedes, a korulmeny ahogy! valtogatja a pasikat, amilyen szituaciokban szexel (pl buliban reszegen megb.szatja magat), gumi nelkul kur ilyesmik.

En inkabb a butacska kihasznalhato lanyokat latom ribizlinek. Ha valaki normalis korulmenyek kozott, vedekezve, kis ismerkedes utan szexel tobb pasival mert mondjuk neki nagy az igenye/libidoja de kozben amugy nem egy sotet egyszeru kozonseges no, nekem ez nem rib..ncsag

2019. szept. 20. 13:23
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Es igen valoban erkolcsileg feslettebb nokre ertem, akik hazas pasival is siman elmennek, semmi se szent, semmi se szamit. Ez is fontos ‘jellemzoje’ ami lemaradt
2019. szept. 20. 13:26
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kétszer mondták ezt életemben, egyszer azért mert nem voltam hajlandó lesz*pni az első randin, másodszorra pedig azért, mert őszintén elmondtam pár hét után a pasimnak, hogy min változtathatnánk a szexben, hogy jobb legyen. Ennyit erről :D
2019. szept. 20. 13:36
 9/17 anonim ***** válasza:
#6-7 jol leirta. Nekem is ez a velemenyem.
2019. szept. 20. 13:53
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez teljesen szubjektív, de egyébként amitől ribi lesz valaki másnak a szemében: az nem más mint az irigység és a rosszindulat.
2019. szept. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!