Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarna, ha a barátnőd soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd soha nem tudna elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még orgazmusom szex közben,otthon sem tudok ujjazással elmenni magamnak,kell hozzá a csikló is.Mindkettő.

A barátomnak rögtön feltűnt,hogy nem élvezek el.

Azt nem értem a nők elvileg 70-80% képtelen rá,akkor miért várják el a pasik?hogy lehet hogy még ilyennel ők soha nem találkoztak,ha én szóba hozom. Mondtma,hogy nem várom el és nem is zavar,hogy nekem nincs. Kezdeményezek szexet,mert kíváom,napi többször is. Én is aktív vagyok stb. Ez hosszútávon lehet gond? Volt egy 4 éves kapcsolatom ott mindig titkoltam a srác előtt,neki fel sem tűnt..a mostani barátom azonnal észrevette,neki bevallottam.De félek,hogy emiatt majd meg fog csalni..job lenne kamuzni az orgazmust?

2019. szept. 20. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező közben meg is írta, hogy nem tudja elengedni magát.

Nálunk az volt, hogy barátnőmnek 3-4 hónapig egyáltalán nem volt orgazmusa, nemhogy hüvelyi. Pedig aztán mindennel próbálkoztunk, hosszú orál, mindenféle póz, lágyan, keményen... Aztán mikor már eléggé el tudta engedni magát a kapcsolatban, összejött először a csiklós, aztán a hüvelyi/G pontos is, azóta meg sorozatélvező lett.

Pedig 3-4 hónapig azt hittük, hogy esetleg nem is megy neki, korábbi partnerével sem volt.

Na, ennyit számít az, hogy mennyire tudja magát elengedni egy lány, és mi van a fejekben.

2019. szept. 20. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:

persze, hogy zavarna, főleg akkor, ha tudom, hogy rajtam múlik

amit magadról leírtál, teljesen normális, szinte minden lány ilyen, mégis vannak jó, tapasztalt szeretők akik elérik az orgazmust náluk.

A pasid még tapasztalatlan

2019. szept. 20. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!