Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már másnak is ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már másnak is ilyen "balesete"?

Figyelt kérdés
Tegnap elött úgy volt hogy egy ismerős lánybarátom orálisan kielégít, csak annyi volt a feltétele hogy ne élvezzék a szájába, de ahogy letérdelt és a szájába vette egyböl elélveztem és a szájába löttem, mentségemre szóljon hogy elötte másfél évig nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom, a lány eléggé kiborult 20f
2019. szept. 20. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
20 percnél előbb el se tudok élvezni. Szóval nem
2019. szept. 20. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem volt, mert nincs ilyen lány barátom.
2019. szept. 20. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azért mennyire már megtanultam kontrollálni magam, illetve hát lehet érezni azt, hogy jönni fog már jó pár másodperccel előtte... Ezt egy kicsit elbalf"""kodtad.
2019. szept. 20. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
5%
Igen volt, kinek nem? Szólhattál volna neki előtte, ne csodálkozz ha e miatt kicsit zabos rád, legközelebb legyél körültekintőbb. Próbáld kiengesztelni, avagy te is örömet szerezni neki legközelebb (valószínűleg nyitott lett volna rá).
2019. szept. 20. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Jogosan akadt ki a csaj. 1 dolgot kért és azt te az első 2 mpben megszegted. Remélem soha többé nem találkozik veled. Érezted biztosan, hogy el fogsz menni, olyan nincs, hogy nem
2019. szept. 20. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Rapid pricc balesete? Lol. Az se érzed ha dörrentesz, de az ilyenek akarnak kirántom ha priccolok módra tömni.
2019. szept. 20. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

nem volt, én elképzelni sem tudom, hogy egy pasi hogy tud "véletlen" oda élvezni, hiszen van az az 1-2 másodperced, amikor érzed, hogy nincs visszaút és az bőven elég, hogy kikapd a szájából.

Igen, persze, hogy fel van háborodva, egy feltétele volt, szívességet tett neked és te nem figyeltél.

Felnőtt ember vagy, ne bújj mentségek mögé

2019. szept. 20. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
5 es 7tel ertek egyet... olyan nincs h nem erzed. Bunko vagy. Egy dolgot kertek toled es szandekosan megtetted. Undorito, en a helyeben tobbet nem ernek hozzad
2019. szept. 20. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
18%

Rá se hederíts a női picsogásra!

Ez milyen már, hogy bekapja a farkad, de ne lőj....az ilyen nők kérnek néma kiskutyát karácsonyra, aki nem is sz&rik.

Benne volt, pontosan tudta, mikor a kobrára bukott. Nehogy lelkizz ezen! A nők 99%-a PONT ERRE jó!

FÉRFI, 39

2019. szept. 20. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Ja és hetes szerint:

SZOPÁS = SZÍVESSÉG.

Hát, nem tudom. Holnapután lesz egy szabad órám fél 6 körül, akkor kicsit sajnálom az áldozat-lánykát. Lehet, gyertyát is gyújtok a kis tüncinuncinak.

Az előző

2019. szept. 20. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!