Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak is ilyen a farka?
Figyelt kérdés
Na most az enyem egyenes, szerintem nem is rossz sem meretben marmint hossz es vastaagra is egesz jo.
De itt jon a lenyeg!
Ha szorosodik a farkam, akkor maga a heremen szoke a szor es vannak szorszalak viszonylag hosszabbak de nem fetunoek mert szinten szokek de a farkamon kb a kozepeig es egy ketto pedig a vegefele is.
Velemenyek?
2019. aug. 17. 16:54
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen, csak nekem vörös :)
Nekem is van egy-kettő a vége fele. Én leborotválok mindent úgy a jó, csak óvatosan.
4/7 A kérdező kommentje:
Lanyok mit szolnak hozza? Nekem meg nem vettek eszre, meg nyilvan borotvalom altalaban.
De akkoris..
2019. aug. 17. 17:08
5/7 anonim válasza:
Nem szeretik a szőrt szopni hidd el. Vágd le legalább a farkadról. Nekem is van 1-2 láthatatlan szőröcske rajta.
6/7 anonim válasza:
Te szereted a hajszáltálat a nyelveden?
Nem?
Akkor?
Tessék borotválni!
7/7 anonim válasza:
Songoku, te vagy az? :D
Szerintem mártsd bele az egészet gyantába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!