Magyarország úgy nézne ki mint egy tyúk a térképen? (Feje az Ukrán határnál, farka Ausztria fele, háta Szlovákia fele és a lábai lent délen. ) Egyik órán jöttünk erre rá. Másnak is eszébe jutott már?
Figyelt kérdés
Lehet benne valami összeesküvést keresni? Direkt formálták meg ilyenre? Vagy csak élénk fantázia?
Csak az válaszolhat,aki látott már élő csirkét! :D Nem csak a Mekis menüről...
2012. jún. 13. 16:36
1/7 anonim válasza:
Te, most hogy mondod... :D
Egyébként láttam egy képet, amin az volt, hogy a kontinenseket is össze lehet rakni csirke formára.
Szóval nekem az a véleményem, hogy a világegyetemet a csirkék irányítják.
2/7 anonim válasza:
xD
Nekem a rántott hús szokott eszembe jutni róla :D
3/7 anonim válasza:
Hofi szerint rántott hús, az viszont biztos, hogy a kérdés rossz kategóriában van, bár szerintem inkább csak teljesen értelmetlen.
Mindegy, a moderátorok már ellenőrizték...
4/7 anonim válasza:
Hát... aki ebbe tyúkot lát bele, annak az átlagosnál érdekesebb a fantáziája. :D
5/7 anonim válasza:
Én olyat láttam, hogy a földrészeket dinoszaurusz formában rakták össze :D
6/7 anonim válasza:
Engem egy ferdén felhúzott bugyira emlékeztet. :D
7/7 anonim válasza:
Engem egy kifejlett birkára emlékeztet... merthogy az is... legalábbis a népe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!