Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nagyon kevés nő szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nagyon kevés nő szereti a pisi szexre?

Figyelt kérdés

Eddigi ha volt párkapcsolatom és szóba került a téma egyből mondták, hogy mennyire undorítóak az ilyen dolgok, így meg sem kérdeztem őket, hogy szeretnék-e. Gondoltam hogy nem mindenkinek jön be az ilyen, de ennyire kevés embernek?

Csak úgy jó lenne érezni ahogyan lepisil a párom.

(Nem jelentkezők kellenek, van barátnőm, csak érdekel, hogy tényleg ilyen kevés nőt érdekel ez a dolog, vagy sem.)

2019. szept. 19. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

"Csak nagyon kevés nő szereti a pisi szexre?"

Én helyesírásra vágyom :3

2019. szept. 19. 21:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Na jó ez tényleg nagy szégyen. Mindenkitől elnézést kérek, még nekem is fáj elolvasnom...
2019. szept. 19. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Hát èn szerintem szinte mindenbe belemennék, próba szinten mindenképp, pláne olyan pasival, akiben bízunk egymásban, akivel szerelmesek vagyunk, de a pisi-kaki dolog az tuti, hogy tabu. El nem tudom képzelni, hogy rávegyen bárki is
2019. szept. 19. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kevesebben valljak be, mint amennyit izgat.

Es tennek egy oriasi nagy kulonbseget pisi es kaki kozott. Nagyon nem ugyanaz a kategoria.

Engem fetiskent izgat, sztem mindenki elso gyerekkori felfedezese itt kezdodott a masik nemmel.

2019. szept. 19. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgat :)
2019. szept. 19. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pisi azert nem olyan durva mimt a szeklet. Utobbit biztos h nem probalnam kis soha, meg ha hatalmas a szerelem akkor sem. Egyebkent en nyitott vagyok mindenre, legalabb kiprobalas szintjen. Pisit mondjuk furdoben lazan kiprobalnam. Mashol nem mert hogy takaritod fel?:D mellesleg a vizelet steril folyadek szoval nincs vele gondom igazabol
2019. szept. 19. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm elég hosszú idő után pendítette meg, hogy ezt szeretné. Eleinte zuhany alatt pisilt le, ami nekem is izgi volt. Utána már bármikor megengedtem neki, ha otthon vagyunk/voltunk. Szeretem őt, így ez belefér😉
2019. szept. 20. 07:17
 8/8 Nikszike ***** válasza:
100%

Még egy pisi szexbe belemennék, de kaki az soha, semmiféleképp! A pisit viszont gyakorolni kell ám, mert nem úgy megy az, hogy lepisiled és kész, ennyi megtörtént. Ezt is fokozatosan, szépen kell adagolni.

Oda-vissza benne lennék, de legfeljebb fürdőszobán belűl, mert hát nem lenne frankó, ha az egész lakás a pisinktől bűzlene. :D

2019. szept. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!