Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nagyon kevés nő szereti a pisi szexre?
Eddigi ha volt párkapcsolatom és szóba került a téma egyből mondták, hogy mennyire undorítóak az ilyen dolgok, így meg sem kérdeztem őket, hogy szeretnék-e. Gondoltam hogy nem mindenkinek jön be az ilyen, de ennyire kevés embernek?
Csak úgy jó lenne érezni ahogyan lepisil a párom.
(Nem jelentkezők kellenek, van barátnőm, csak érdekel, hogy tényleg ilyen kevés nőt érdekel ez a dolog, vagy sem.)
"Csak nagyon kevés nő szereti a pisi szexre?"
Én helyesírásra vágyom :3
Sztem kevesebben valljak be, mint amennyit izgat.
Es tennek egy oriasi nagy kulonbseget pisi es kaki kozott. Nagyon nem ugyanaz a kategoria.
Engem fetiskent izgat, sztem mindenki elso gyerekkori felfedezese itt kezdodott a masik nemmel.
Még egy pisi szexbe belemennék, de kaki az soha, semmiféleképp! A pisit viszont gyakorolni kell ám, mert nem úgy megy az, hogy lepisiled és kész, ennyi megtörtént. Ezt is fokozatosan, szépen kell adagolni.
Oda-vissza benne lennék, de legfeljebb fürdőszobán belűl, mert hát nem lenne frankó, ha az egész lakás a pisinktől bűzlene. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!